TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yargı 91. Bölüm Fragmanı yayınlandı. Yeni bölümde neler olacak?

Kanal D ekranlarının sevilen dizilerinden olan Yargı’nın 90. bölümün ardından izleyicileri tarafından yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı, yeni bölümde neler olacak merak ediliyor.

Haber Giriş Tarihi: 23.04.2024 15:20
Haber Güncellenme Tarihi: 23.04.2024 15:20
Kaynak: HABER MERKEZİ
Yargı 91. Bölüm Fragmanı yayınlandı. Yeni bölümde neler olacak?

Yapımcı Kerem Çatay'ın imzasını taşıyan ve Ali Bilgin'in yönettiği "Yargı" dizisi, yeni sezonuyla izleyicileri büyülemeye devam ediyor. Başarılı kadrosu ve sürükleyici hikayesiyle dikkat çeken dizi, her pazar ekranlarda izleyicilerle buluşuyor. Yargı dizisinin başrollerini Kaan Urgancıoğlu, Pınar Deniz, Şükran Ovalı, Uğur Polat, Hüseyin Avni Danyal gibi usta isimler paylaşıyor.

YARGI DİZİSİNİN KONUSU NE?

Bir cinayet vakasıyla yolları kesişen Ilgaz ve Ceylin, katili bulma yolunda birlikte hareket etmek zorunda kalacak ve bu durum ikisinin de hayatında geri dönüşsüz bir kırılma noktası yaratacaktır.

YARGI 89. BÖLÜMDE NE OLDU?

Yargı'nın 21 Nisan 2024 Pazar günü yayınlanan 90. Bölümünde Ilgaz, Tuğçe'ye saldıran kişilerin ölmesi olayında arkadaşı Eren'den şüpheleniyor! 

Ilgaz, emniyet ve adliyedekiler peşine düştükleri, Tuğçe olayına karışmış kaçakları ölü olarak ele geçirmişlerdir. Akla gelen ihtimal şimdi daha da kuvvetlenmiştir; tüm bu ölümlerin arkasında Eren’in intikamı mı var? Ilgaz cevabını duymaktan korktuğu sorunun sonuna kadar ardına düşmeye, adalet terazisinde gram şaşmamaya kararlıdır.

Tuğçe yavaş yavaş kendine gelirken, Efe’nin büyük sürprizi ile göz yaşlarına boğulacaktır. Osman ise Aylin’den boşanır boşanmaz kendisini Zümrüt’ün yanında, bilmediği karanlık bir plana adım adım çekilirken bulur.

Yekta Rafet ile iş birliğinde İclal’in geçmişinden gelen dosyanın peşinden gitmektedir. Öte yandan öfkesinin iyice arttığı Laçin’i köşeye sıkıştırmak için bir hamle daha yapar. Ceylin de yeni bir gelişmeyle bir anda kendisini okulda zehirlenen çocukların davasının tam göbeğinde, keşmekeş içerisinde bulur.

Ilgaz ve Ceylin’le başlayıp herkeste artan “Eren” şüphesi, artık Eren’i ifadeye almayı zorunlu kılar. Eren’in ifadesindeki çarpıcı sözleri ve olaylara bakış açısı herkesi derinden sarsar. Tüm bunların yanı sıra, olanca bilinmezliğiyle bir kara bulutun, hızla üzerlerini kaplamak üzere olduğunun henüz hiç kimse farkında değildir.

YARGI 91.BÖLÜMDE NE OLACAK?

Mercan'a kardeş mi geliyor?

Ilgaz ve Ceylin yaşadıkları kötü olaylardan sonra baş başa kalıp özel bir akşam yemeği yerler. Ilgaz, Ceylin'e Mercan'a kardeş istediğini söyler. Ceylin ise bu teklife sıcak bakar.

YARGI 91. BÖLÜM FRAGMANI

Yargı, yeni bölüm fragmanını haberimizde yer alan linkten izleyebilirsiniz.

YARGI 91. BÖLÜM FRAGMANI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.