TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yargı 67. Bölüm Fragmanı yayınlandı. Yeni bölümde neler olacak?

Kanal D ekranlarının sevilen dizilerinden olan Yargı’nın 66.bölümün ardından izleyicileri tarafından yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı, yeni bölümde neler olacak merak ediliyor.

Haber Giriş Tarihi: 13.10.2023 07:44
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: HABER MERKEZİ
Yargı 67. Bölüm Fragmanı yayınlandı. Yeni bölümde neler olacak?

Yapımcı Kerem Çatay'ın imzasını taşıyan ve Ali Bilgin'in yönettiği "Yargı" dizisi, yeni sezonuyla izleyicileri büyülemeye devam ediyor. Başarılı kadrosu ve sürükleyici hikayesiyle dikkat çeken dizi, her pazar ekranlarda izleyicilerle buluşuyor. Yargı dizisinin başrollerini Kaan Urgancıoğlu, Pınar Deniz, Şükran Ovalı, Uğur Polat, Hüseyin Avni Danyal gibi usta isimler paylaşıyor.

YARGI DİZİSİNİN KONUSU NE?

Bir cinayet vakasıyla yolları kesişen Ilgaz ve Ceylin, katili bulma yolunda birlikte hareket etmek zorunda kalacak ve bu durum ikisinin de hayatında geri dönüşsüz bir kırılma noktası yaratacaktır.

YARGI 66. BÖLÜMDE NE OLDU?

Ceylin ve Ilgaz, kapılarına bırakılan kutuyla Mercan ile ilgili umut ışığı yakalıyorlar!

Herkes tek bir sorunun etrafında kümelenmiş, ne olursa olsun bir an önce cevabını bulmak istemektedir; “Mercan nerede?” Mercan’ın kayboluşu başta Ceylin ve Ilgaz olmak üzere herkesin hayatında derin yaralar açar. Ancak çocuklarının kaybıyla mücadele ederlerken bir yandan da yan yana kalmaya çalışmak ikisi için de çok zordur. Geçmişin gölgesinin ağırlığı altında ezilen çift, sisi bir nebze olsun aralamak derdiyle birbirleriyle yüzleşecektir.

Bir yandan da Mercan’ı bulmak için çalışmalar devam etmektedir. Şüpheli listesine hızla giriş yapan Can, Nadide, Efe, Nil, Dilek ve Macit’in, Mercan’ın kaybındaki rolleri gün geçtikçe belirsizlikten kurtulmaya başlar. Ceylin ve Ilgaz, artık umutsuzluklarına dayanarak ayakta kalmayı öğrenseler de beklemedikleri bir sürpriz hayatlarındaki bütün dengeleri alt üst edecek ve herkes yeni bir sorunun cevabının peşine düşecektir.

YARGI 67.BÖLÜMDE NE OLACAK?

Kutudan çıkan tişört Ceylin ile Ilgaz'ın çocukları Mercan'a mı ait?

Ceylin ve Ilgaz, kapılarının önünde buldukları tişörtü adli tıbba getirirler. Çocukları Mercan'a ait olma ihtimali üzerine meraklı bir bekleyiş içine giren Ceylin ve Ilgaz yaşayıp, yaşamadığını öğrenme noktasındadır. Adli tıp görevlileri tişörtten aldıkları saç örneğini incelemeye başlarlar. Ilgaz yıllardır akıbetini merak ettiği durum karşısında ilk defa umutlanır. Sonuç çıkar ve umutlu bekleyiş sona erer.

YARGI 67. BÖLÜM FRAGMANI

Yargı, yeni bölüm fragmanını haberimizde yer alan linkten izleyebilirsiniz.

YARGI 67.BÖLÜM FRAGMANI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

BU İÇERİK DE DİKKATİNİZİ ÇEKEBİLİR: Benim Güzel Ailem'in 16. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.