TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yargı 66. Bölüm Fragmanı yayınlandı. Yeni bölümde neler olacak?

Kanal D ekranlarının sevilen dizilerinden olan Yargı’nın 65.bölümün ardından izleyicileri tarafından yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı, yeni bölümde neler olacak merak ediliyor.

Haber Giriş Tarihi: 07.10.2023 13:30
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: HABER MERKEZİ
Yargı 66. Bölüm Fragmanı yayınlandı. Yeni bölümde neler olacak?

Yapımcı Kerem Çatay'ın imzasını taşıyan ve Ali Bilgin'in yönettiği "Yargı" dizisi, yeni sezonuyla izleyicileri büyülemeye devam ediyor. Başarılı kadrosu ve sürükleyici hikayesiyle dikkat çeken dizi, her pazar ekranlarda izleyicilerle buluşuyor. Yargı dizisinin başrollerini Kaan Urgancıoğlu, Pınar Deniz, Şükran Ovalı, Uğur Polat, Hüseyin Avni Danyal gibi usta isimler paylaşıyor.

Yeni sezonuyla reytingleri altüst eden diziden yeni bölüm fragmanı geldi. Mercan hakkındaki gerçek ortaya çıkıyor. Pazar günlerinin reyting rekoru kıran dizisi Yargı’da Ilgaz ve Ceylin’in Mercan’ı kaybettikleri andaki çaresizliklerine tanık olduğumuz fragmanda Ceylin’in gözyaşları içerisinde ‘Benim kızım karanlıktan korkar’ sözleri izleyicilerine duygu dolu anlar yaşatacak. Ceylin ve Ilgaz’ın kızı Mercan’ın ölüp ölmediği ortaya çıktı. İşte yeni bölüm fragmanı…

YARGI 65.BÖLÜMDE NE OLDU?

Ceylin Nil’i ifadesini almak için emniyete getirir. Ancak bundan sonrası Ilgaz için de Ceylin için de oldukça zorludur. Bir yandan içlerinde taşıdıkları acıyla mücadele ederken bir yandan da mesleki olarak üstlerine düşen görevleri yerine getirmek zorundadırlar. Ve bu durum ikisini yine farklı fikirlerde oldukları için karşı karşıya getirir. Yekta Nil’in tahmin ettiğinden çok daha fazla sır sakladığını öğrenmek üzeredir. Merdan’ın bakımevine yerleşmesinin altında kimsenin tahmin edemeyeceği bir sebep vardır. Çınar ve Parla ilişkilerindeki bazı sorunları görmezden gelmekte zorluk çekerler. Ilgaz bulduğu delillerin peşinden koşar ve Nil’le ilgili hiç beklemediği bir gerçeğe ulaşır. Bu durum onu yine Ceylin’e iter. Ne olursa olsun birbirlerinden kopamazlar ve aynı noktada buluşurlar; yani her şeyin başladığı, kalplerine bu acıyı yerleştiren yerde. Ancak “gerçek” onların tahmin ettiklerinden çok farklı ve çok uzaktadır.

YARGI 66. BÖLÜM FRAGMANI

Yargı, yeni bölüm fragmanını haberimizde yer alan linkten izleyebilirsiniz.

YARGI 66.BÖLÜM FRAGMANI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.