Yaman Sandal kimdir, kaç yaşında? Yaman Sandal’ın sevgilisi kim?

Ünlü şarkıcı Mustafa Sandal'ın oğlu Yaman Sandal, son zamanlarda büyük ilgi görmekte. Kullanıcılar, Yaman Sandal'ın kim olduğunu, kaç yaşında ve nereli olduğunu merak ediyorlar. Peki, Yaman Sandal kimdir? İşte ünlü şarkıcının oğlu Yaman Sandal hakkında araştırılan tüm detaylar!

Haber Giriş Tarihi: 09.07.2024 15:50
Haber Güncellenme Tarihi: 09.07.2024 15:50
Kaynak: HABER MERKEZİ
Yaman Sandal kimdir, kaç yaşında? Yaman Sandal’ın sevgilisi kim?

Magazin dünyasında hareketli anlar yaşandı. Ünlü şarkıcı Mustafa Sandal'ın oğlu Yaman Sandal ile Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan'ın kızı Su Atacan, Alaçatı sokaklarında bir araya geldi. Bu buluşma sırasında Yaman Sandal ve Su Atacan, birbirleriyle yeni tanıştıklarını ve şaşkınlıklarını gizleyemediklerini belirtti.

Sosyal medyada ise "Biz kaç yaşındayız" şeklinde yorumlar yapılırken, ünlülerin çocuklarının hızla büyüdüğüne dikkat çekildi. 90'ların ve 2000'lerin popüler ismi Mustafa Sandal'ın oğlu Yaman Sandal'a dair merak edilen detaylar da gün yüzüne çıktı. Mustafa Sandal'ın oğlu Yaman Sandal kimdir ve kaç yaşındadır? İşte detaylar...

YAMAN SANDAL KİMDİR?

Mustafa Sandal ve Sırp asıllı şarkıcı ve oyuncu Emina Jahovic'in oğulları olan Yaman Sandal, aynı zamanda basketbolcu Mirsad Türkcan'ın yeğeni olarak da bilinmektedir. Yaman Sandal'ın erkek kardeşi ise Yavuz adını taşımaktadır.

YAMAN SANDAL KAÇ YAŞINDA?

Yaman Sandal'ın yaşına gelince, 2024 yılı itibarıyla 15 yaşındadır. Mustafa Sandal ve Emina Jahovic, 2008-2018 yılları arasında evli kalmış ve bu süreçte Yaman Sandal dünyaya gelmiştir.

YAMAN SANDAL’IN SEVGİLİSİ KİM?

Pınar Altuğ ve ailesi, Alaçatı'da tatil keyfi yaşıyor. Pınar Altuğ ile Yağmur Atacan'ın kızları Su ise, geçtiğimiz günlerde Alaçatı sokaklarında Mustafa Sandal ve Emina Jahovic'in oğlu Yaman ile birlikte görüntülendi.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.