TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yağmur gibi sev beni, kaçmak mümkün olmasın… Kardeşlerim 125’inci bölümde neler olacak?

Kardeşlerim" dizisinin tutkulu izleyicileri, solukları kesen bir serüvenin daha eşiğinde. Başrollerini Celil Nalçakan, Cüneyt Mete, Fadik Sevin Atasoy, Simge Selçuk ve Yiğit Koçak'ın üstlendiği dizi, her hafta olduğu gibi bu hafta da izleyicilerine sürpriz dolu anlar yaşatacak. Peki kardeşlerim 125'inci bölümde neler olacak? İşte detaylar...

Haber Giriş Tarihi: 19.04.2024 11:41
Haber Güncellenme Tarihi: 19.04.2024 11:41
Kaynak: HABER MERKEZİ
Yağmur gibi sev beni, kaçmak mümkün olmasın… Kardeşlerim 125’inci bölümde neler olacak?

Kardeşlerim dizisinin izleyicileri, dizinin 125. bölümünde neler olacağını merakla beklerken, fragmanla birlikte heyecanları doruk noktasına çıkıyor. Celil Nalçakan, Cüneyt Mete, Fadik Sevin Atasoy, Simge Selçuk ve Yiğit Koçak'ın performanslarıyla dikkat çektiği "Kardeşlerim", her bölümüyle izleyicilerine duygu dolu bir yolculuk sunmaya devam ediyor. Peki Kardeşlerim 125'inci bölümde neler olacak? Detaylar haberimizde...

Kardeşlerim 125’inci bölümde neler olacak?

Kardeşlerim dizisinin 125. bölümünde, heyecan dolu gelişmeler izleyicileri bekliyor! Ömer'in yaralanmasıyla hastaneye kaldırılması, Süsen'in endişesini artırırken, Oğulcan'a karşı öfkesini de derinleştiriyor. Ömer ve Süsen arasındaki ilişkiyi etkileyen bu olay, diziye yeni bir boyut kazandırıyor.

Berk, babası Akif'ten öğrendiklerinden sonra hesap sormak için harekete geçerken, Akif'in Gökhan için gizlediği planlar da gün yüzüne çıkıyor. Öte yandan, Sarp'ın Gökçe'nin telefon konuşmasını duyması, yeni bir gerginlik noktası oluşturuyor.

Nebahat ile Akif arasındaki boşanma süreci de beklenmedik bir hal alıyor. Nebahat'in kararlılığı, Akif'in planlarını alt üst ederken, Süreyya ile ilgili öğrendiği gerçeklerle atacağı adımlar, Ömer ve Süsen'i şaşırtacak nitelikte olacak gibi görünüyor.

Kardeşlerim 125. bölümüyle 20 Nisan Cumartesi akşamı ATV ekranlarında saat 20.00'da izleyicilerle buluşacak. Sarp'ın Cansu'nun duygularını öğrenip öğrenmeyeceği ise merak konusu olarak kalmaya devam ediyor. Yeni bölüm, izleyicilere unutulmaz bir dizi deneyimi vaat ediyor.

Kardeşlerim son bölümde neler oldu?

Ömer, Oğulcan yüzünden yaralandığında acilen hastaneye kaldırılırken, Süsen telaş içindedir çünkü hem sevdiği biri yaralanmış hem de evlilik planları suya düşmüştür. Oğulcan'a karşı büyük bir öfke duyan Süsen, durumun vahametini iyice hisseder.

Berk ise babasıyla ilgili Akif'ten öğrendiği şeylerden sonra ondan hesap sormak istemektedir, ancak Akif'in Gökhan için farklı bir planı vardır. Gökçe'nin telefonda konuşması sırasında duyduğu şeylerle, Sarp onu zor bir durumun içine sürükler.

Akif, Nebahat'ten boşanmak için her türlü fedakarlığı yapmaya hazırdır, ancak Nebahat'in boşanma konusundaki isteksizliği her şeyi değiştirir.

Ömer ve Oğulcan arasındaki gelişmeler yaşanırken, Nebahat'in Süreyya ile ilgili öğrendiği gerçekler ve attığı adımlar, Ömer ve Süsen'i şaşırtır.


Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.