TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Vatandaşı Sevindiren Kampanya: Süt Tarım Kredi Marketten İndirim Haberi!

Vatandaşı sevindiren haber bu sefer Tarım Kredi Marketten geldi. 2024 yılının Şubat ayı ortasından gelecek Mart ayına kadar devam etmesi beklenen süt indirimi başladı. Tarım Kredi Market, yaptığı süt indirimleri ile ilgili tüketiciye açıklamalarda bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 20.02.2024 13:43
Haber Güncellenme Tarihi: 20.02.2024 13:43
Kaynak: HABER MERKEZİ
Vatandaşı Sevindiren Kampanya: Süt Tarım Kredi Marketten İndirim Haberi!

Şubat ayında geçerli olacak Tarım Kredi Kooperatif Market ürünlerindeki süt indirimleri, bütçesini kontrol altında tutmak isteyen vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Tarım Kredi Market indirimlerle ilgili vatandaşlara açıklamalarda bulundu.

TARIM KREDİ MARKETTEN MART AYI ORTASINA KADAR SÜT İNDİRİMİ HABERİ

Tarım Kredi Marketin yapmış olduğu ve 19 Şubat 2024 tarihinde başlamış olan süt indirimi, 10 Mart 2024 tarihine kadar devam edecek. Gittikçe pahalılaşan hayat şartlarından bunalan vatandaşa müjde olan bu indirim kampanyası içerisinde Tarım Kredi Market indirim kapsamı hakkında birtakım bilgilendirmelerde bulundu.

tarım kredi

Tarım Kredi Marketin yapmış olduğu indirim kampanyası içerisinde TK UHT süt sade 6x200 şeklinde bir indirimle vatandaşın alımına sunacağı duyuruldu. Tarım Kredi Marketin yapmış olduğu indirim kampanyalarından faydalanmak isteyen vatandaşlar, Şubat ayı itibari ile Mart ayının ortasına kadar bu indirimlerden faydalanabilirler.

Yapmış olduğu sürpriz kampanyaları çeşitlendiren ve farklı zamanlarda farklı ürünlerde indirime giden Tarım Kredi Marketleri, vatandaşların ev ekonomilerinde vatandaşa yardımcı oluyor. Gittikçe düşen alım gücüne sahip olan vatandaşlar, indirim haberi karşısında sevinip marketlere doluşuyor.

tarım kredi

TARIM KREDİ MARKET KAMPANYA İNDİRİMLERİNDEN NASIL HABERDAR OLABİLİRİM?

Tarım Kredi Marketin vatandaşın cebine yardımcı olan kampanyalarının ayrıntıları hakkında bilgi sahibi olmak isteyen kişiler, var olan indirimler hakkında daha fazla bilgiye sahip olmak ve gelecek indirimlerden de önceden haberdar olmak istiyorlar ve bu bilgilere nereden ulaşacaklarını merak ediyorlar. Tarım Kredi Market sosyal medya hesaplarından müşterilerine indirimleri hakkında önceden bilgi veriyor ve yapmış olduğu kampanyaları vatandaşlar ile sosyal medya hesapları aracılığı ile paylaşıyor. Eğer siz de kampanyalar hakkında daha fazla bilgi edinmek isterseniz Tarım Kredi Market sosyal medya hesaplarına ulaşarak indirimler hakkındaki bilgilere kolaylıkla ulaşabilirsiniz.

TARIM KREDİ MARKET SÜT İNDİRİMİ AYRINTILARI

Yapmış olduğu süt indirimi ile dikkat çeken Tarım Kredi Market, UHT sade sütü 6x200 ml 41 TL’den satışa sunarken TK UHT süt 200 ml sade 7 TL ile müşterilerle buluşuyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.