TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ünlü modacı ve sunucu Hakan Akkaya kimdir? Hakan Akkaya hangi üniversiteden mezun?

Yaptığı açıklamalar ile gündeme gelen ünlü moda tasarımcısı ve sunucu Hakan Akkaya'ya dair bilgiler merak konusu oldu. Biz de sizin için detaylı araştırma yaptık. Peki Hakan Akkaya kimdir? Detaylar için haberimize göz atın...

Haber Giriş Tarihi: 28.03.2024 17:09
Haber Güncellenme Tarihi: 28.03.2024 17:09
Kaynak: HABER MERKEZİ
Ünlü modacı ve sunucu Hakan Akkaya kimdir? Hakan Akkaya hangi üniversiteden mezun?

Türk moda tasarımcısı ve sunucu Hakan Akkaya’nın hayatı merak konusu oldu. Zaman zaman söylemlerinden dolayı gündem olan Hakan Akkaya hakkında merak edilenleri sizler için derledik. Peki Hakan Akkaya kimdir ve hangi ünlü isimleri giydiriyor? İşte detaylar…

Hakan Akkaya kimdir?

Hakan Akkaya, 31 Temmuz 1981'de doğmuştur. Türk moda tasarımcısı ve sunucu olarak bilinir. Bir dönem "İşte Benim Stilim" programında jüri üyesi olarak görev yapmış ve ayrıca "En Büyük Show" adlı programın sunucularından biri olmuştur. 2012 yılında, erkek koleksiyonu ile Who's Next Paris ve Bread & Butter fuarlarına katılarak "İlk Türk Tasarımcı" unvanını almıştır. Ayrıca, New York Moda Haftası resmi takvimine kabul edilen ilk ve tek Türk Moda Tasarımcısıdır. 2017 yılında, sonbahar/kış 17, 2017 yılı Eylül ayında ilkbahar/yaz 18 ve 2019 yılı Şubat ayında sonbahar/kış 19-20 koleksiyonları ile bu moda haftasında yer almıştır.

hakan akkaya

2019 Şubat ayında düzenlenen New York Moda Haftası resmi takvimine Hakan Akkaya'nın koçluğunda kabul edilen dört Türk tasarımcının bir araya geldiği karma defile "Turkish Designers", Hakan Akkaya liderliğinde gerçekleştirildi.

Hakan Akkaya kimleri giydiriyor?

Hakan Akkaya, dünya çapında birçok ünlü ismi giydirmiş olup bunlar arasında Afiya Bennett, Alexis, Alice Abdel Aziz, Aquaria, Ariel Beesly, B.Akerlund, Bebe Rexha, Cassie, Cher, Chloe & Halle, Dasha Polanco, Farah Abdel Aziz, Gabriela Isler, Grimes, Guetcha, Iggy Azalea, Janelle Monae, Jeffree Star, Kacey Musgraves, Katherina Holler, Keke, Lady Gaga, Laverne Cox, Lea Robinson, Lil Kim, Mary J. Blige, Nadibe Abdel Aziz, Nicole Sherzinger, Olivia Holt, Pappi Rose, Pink, Poala Alberdi, Poppy, Rab B, Tessa Thompson, Vilena Poterba ve Zolee gibi ünlü isimler yer almaktadır.

hakan akkaya 2

Hakan Akkaya hangi üniversiteden mezun?

Hakan Akkaya, Ankara Bilkent Üniversitesi Mimarlık Fakültesinde eğitimine başladı. Ancak modacı olma isteğiyle ikinci sınıfta Mimarlık Fakültesinden ayrılarak İstanbul'a taşındı. 19 yaşında İstanbul'a yerleşen ünlü modacı, İstasyon Sanat Merkezi'nin Moda Tasarımı Bölümünde moda eğitimi almaya başladı.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.