TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ucuz hediye seçenekleri nedir? Ucuz hediye nasıl alınır? İşte uygun fiyatlı hediye fikirleri...

Ucuz hediye nereden alınır? Kendi kendinize evde hediye yapabilir misiniz? Çok para harcamadan ne hediye alınır? Özel günlerde sizi kurtaracak hediye seçenekleri…

Haber Giriş Tarihi: 30.07.2023 23:00
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Ucuz hediye seçenekleri nedir? Ucuz hediye nasıl alınır? İşte uygun fiyatlı hediye fikirleri...

Hem ucuz hem orijinal bir hediye mi almak istiyorsunuz. Son dakika hediyesiz mi kaldınız? Yaratıcı hediye fikirleriyle çok para harcamadan da sevdiklerinize hediye alabilirsiniz. Evde kendi kendinize yapabileceğiniz orijinal hediyelerle sevdiklerinizi mutlu edebilirsiniz. Unutmayın! Önemli olan kalpten bir hediye vermektir ve bunun en iyi yolu da bu hediyeye emek vererek kendiniz hazırlamanızdır. İşte cebinizi zorlamadan kimsede olmayan en orijinal hediyeler ve yapılışı…

1-LEZİZ BİR EV PASTASI

pasta_ilkses

İlk akla gelen maliyeti düşük ev pastası… Doğum günü için fırınlardan pahalı pastalar almak yerine evde uygun maliyetli bir pasta yapıp doğum günü hediyesi olarak pasta yapabilirsiniz. İşte en lezzetli hediye…

EN UYGUN PASTA TARİFİ

Bisküvi ve kakaolu puding ile hazırlanan bisküvi pastası hem ucuz hem de kolay… Bisküvileri süte çok kısa süre, parçalanmayacak kadar batırıp bir kalıba dizin, daha sonra hazırladığınız kakaolu pudingi üzerinde gezdirin. Ardından bir kat daha bisküvi ve bir kat daha puding… Bu şekilde istediğiniz kadar kat yapabilirsiniz. En üstünü pudingle kapattıktan sonra üstünü ister hindistan cevizi tozu ya da renkli pasta süs ile süsleyin. İşte leziz bir hediye…

2-BALON BUKETİ

balon_ilkses

Özellikle hediye vereceğiniz kişi bir çocuksa bu hediyeye bayılacaktır. Balonları şişirip birbirine bağlayarak bir balon buketi yaratın ve koca bir gülümsemeyle hediyeyi sahibine verin.

3-RENKLİ MEKTUP

mektup_ilkses

En güzel hediye sözcüklerdir. Sevginizi sözcüklerle ifade etmektir. Renkli bir kağıda duygularınızı ifade edip yine renkli bir zarfa koyduğunuz bir mektup en içten hediye olacaktır.

4-ÇİKOLATA SEPETİ

sepet_ilkses

Uygun fiyatlı çikolataları bir hasır sepete koyu ve bir fiyonk takın. İşte bir lezzetli hediye daha…

5-FOTOĞRAF

foto_ilkses

Uygun ve romantik hediye denince akla gelen ilk seçeneklerdendir. Hediye edilecek kişi ile birlikte bir fotoğrafınız ya da onun tek başına bir fotoğrafı ya da sevdiği birinin, bir yerin fotoğrafını çıkartıp uygun fiyatlı bir çerçeveye koyun. Günümüzde akıllı telefonlar yüzünden fotoğraf bastırmayı unuttuk. Eminim mutlu olacaktır.

6-SOKAK HAYVANI

barınak_ilkses

Eğer hediye verilecek kişi bir hayvan sever ise ona barınaktan bir sokak hayvanı sahiplenip hediye edebilirisiniz. Böylece hem hediyenizi vermiş hem de bir sokak hayvanını kurtarmış olurusunuz.

7-HAYIR KURUMUNA BAĞIŞ

bağış_ilkses

Bir hayır kurumuna hediye sahibinin adı ve soyadıyla bir bağış yapın ve bunu ona bildirin. Bu dilerseniz bir fidan bağışı, dilerseniz bir kuruma maddi bir bağış olabilir. Birinin adına bağış yapmak çok ince bir hediye fikri olabilir.

8-EL İŞİ HEDİYE

örgü_ilkses

Eğer el işi üretim yapabiliyorsanız bu da çok güzel ve samimi bir hediye olacaktır. Örgü, dantel ya da ahşap boyama ile kişiye özel bir hediye hazırlayabilirsiniz.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.