TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Üç Kız Kardeş 84. Bölüm final fragmanı yayınlandı! Üç Kız Kardeş final yapıyor

Üç Kız Kardeş'in final bölümünün fragmanı izleyici ile buluştu. İşte Üç Kız Kardeş’in 84. Bölüm final fragmanı…

Haber Giriş Tarihi: 29.04.2024 14:23
Haber Güncellenme Tarihi: 29.04.2024 14:23
Kaynak: HABER MERKEZİ
Üç Kız Kardeş 84. Bölüm final fragmanı yayınlandı! Üç Kız Kardeş final yapıyor

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Üç Kız Kardeş, reytinglerde büyük başarı etmeye devam ediyor. Son bölümün ardından izleyiciler, yeni bölümü, heyecanla bekliyor. Üç Kız Kardeş yeni bölüm ne zaman? Üç Kız Kardeş 84. bölüm fragman yayınlandı mı?

ÜÇ KIZ KARDEŞ DİZİSİNİN 83. BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

27 Nisan Cumartesi günü yayınlanan Üç Kız Kardeş dizisinin 83. bölümünde Kızlarını bir araya getirip, yakınlaştırmaya çabalayan Sadık, kendi sağlığını tehlikeye atar.

Müjgan’ın yaptıkları, Sadık için geri dönülmez bir yolun başlangıcı olacaktır. Kızlar babasına Müjgan’ın gerçek yüzünü gösterdikleri için zafer kazanmış gibi hissederler. Diğer taraftan Sevilay’da kendi oynadığı oyunun tuzağına düşer. Artık tam anlamıyla hak ettiğini yaşamaya mahkum olacaktır. Bu durum Derya’yı rahatlatmış olsa da başına geleceklerden habersizdir.

Türkan ve Somer tatlı bir düğün telaşı yaşarken, Dönüş ise aldığı ani kararla Serdar’a büyük bir şok yaşatır. Sadık ise yaşadıklarının ağırlığıyla mücadele etmeye çalışır. Kızlarını bir araya getirip, yakınlaştırmaya çabalarken, kendi sağlığını tehlikeye atar.

ÜÇ KIZ KARDEŞ 84. BÖLÜM FRAGMANI

ÜÇ KIZ KARDEŞ 84. BÖLÜM FRAGMAN İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

ÜÇ KIZ KARDEŞ DİZİSİNİN KONUSU NE?

Türkan, Dönüş ve Derya... Biri güzelliği, biri uysallığı, diğeri de asiliğiyle dillere destan, birbirlerine delicesine bağlı üç kız kardeş... Yaşıtları gibi basit hayaller kurarken ne geçmişlerindeki gölge onların peşini bırakacak, ne de talihleri onlardan yana olacaktır. Üç kız kardeş, anne ve babalarıyla mutlu bir hayat sürerken Türkan’ın yaptığı evlilikle birlikte kara bulutlar ailenin üstünde gezinmeye başlayacak, artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır. Türkan, mahsur kaldığı masalsı şatoda mutsuzluğuna kılıflar dikmeye çalışırken Dönüş’ün hayatı, geçmişten gelen büyük sırla alt üst olacak, Derya da dönüşü olmayan bir yola adım atacaktır. Sadık ve Nesrin’se kızlarını uçurumun kenarından alabilmek için bazen kendilerini, bazen de birbirlerini kaybetme noktasına geleceklerdir.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.