TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Üç Kız Kardeş 82. Bölüm Fragmanı yayınlandı! Üç Kız Kardeş yeni bölüm ne zaman?

Üç Kız Kardeş'in yayınlanan son bölümü, izleyicilerin ilgisini çekti. İşte Üç Kız Kardeş’in 82. Bölüm fragmanı…

Haber Giriş Tarihi: 19.04.2024 15:15
Haber Güncellenme Tarihi: 19.04.2024 15:15
Kaynak: HABER MERKEZİ
Üç Kız Kardeş 82. Bölüm Fragmanı yayınlandı! Üç Kız Kardeş yeni bölüm ne zaman?

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Üç Kız Kardeş, reytinglerde büyük başarı etmeye devam ediyor. Son bölümün ardından izleyiciler, yeni bölümü, heyecanla bekliyor. Üç Kız Kardeş yeni bölüm ne zaman? Üç Kız Kardeş 82. bölüm fragman yayınlandı mı?

ÜÇ KIZ KARDEŞ DİZİSİNİN 81. BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

6 Nisan Cumartesi günü yayınlanan Üç Kız Kardeş dizisinin 81. bölümünde Somer ve Türkan, Sevilay'ın kaldığı evde yangın çıkınca alevlerin arasında kalıyor!

Türkan, Somer'in kendisine zarar verdiği imasında bulunur. Taksi durağındaki adamlar da Türkan'ı rahatsız ettiğini düşünerek Somer'i dövmeye kalkar. Türkan, Somer'i rezil eder. Efe kaybolur. Sadık, Efe'yi bulmaya çalışırken, Kartal ve Derya da yardıma gelir. Efe sonunda bulunur ve Derya'ya teslim edilir. Müjgan, göründüğü gibi iyi bir insan değildir ve Sadık da bunun farkında değildir. Fatih ve Cevriye Sadık'ın gerçekleri görmesi için çırpınır. 

Kartal, Derya'yı telli duvaklı evinden çıkararak evlenmek ister. Derya, muradına ermiştir. Kartal ve Derya'nın davullu zurnalı düğününde bir tek Türkan ve Somer yoktur. Özer, Sevilay'a ev tutar ve Türkan'la Somer de Sevilay'la konuşmaya giderler. Rüçhan'ın talimatıyla ev ateşe verilir. Evde yangın çıkar ve Türkan ile Somer alevler arasında sıkışırlar.

ÜÇ KIZ KARDEŞ 82. BÖLÜM FRAGMANI

ÜÇ KIZ KARDEŞ 82. BÖLÜM FRAGMAN İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

ÜÇ KIZ KARDEŞ DİZİSİNİN KONUSU NE?

Türkan, Dönüş ve Derya... Biri güzelliği, biri uysallığı, diğeri de asiliğiyle dillere destan, birbirlerine delicesine bağlı üç kız kardeş... Yaşıtları gibi basit hayaller kurarken ne geçmişlerindeki gölge onların peşini bırakacak, ne de talihleri onlardan yana olacaktır. Üç kız kardeş, anne ve babalarıyla mutlu bir hayat sürerken Türkan’ın yaptığı evlilikle birlikte kara bulutlar ailenin üstünde gezinmeye başlayacak, artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır. Türkan, mahsur kaldığı masalsı şatoda mutsuzluğuna kılıflar dikmeye çalışırken Dönüş’ün hayatı, geçmişten gelen büyük sırla alt üst olacak, Derya da dönüşü olmayan bir yola adım atacaktır. Sadık ve Nesrin’se kızlarını uçurumun kenarından alabilmek için bazen kendilerini, bazen de birbirlerini kaybetme noktasına geleceklerdir.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.