TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

TÜVTÜRK’ten ilk 3 yıl kararı! Milyonlarca araç sahibine büyük şok

Araç muayenelerine herkesin ilgisini çekecek bir yenilik getirildi. Araç muayenesinde yeni dönemde artık zorunlu olmayacak şey ne? TÜVTÜRK milyonlarca araç sahibinin merakla beklediği konuyu açıkladı.

Haber Giriş Tarihi: 24.04.2024 13:00
Haber Güncellenme Tarihi: 24.04.2024 13:00
Kaynak: HABER MERKEZİ
TÜVTÜRK’ten ilk 3 yıl kararı! Milyonlarca araç sahibine büyük şok

TÜVTÜRK araç sahiplerini ilgilendiren önemli bir güncelleme duyurdu. Artık yeni bir araç alan sürücüler için ilk 3 yıl boyunca araç muayenesi yaptırma zorunluluğu kalktı. Bu değişiklik milyonlarca araç sahibinin yaşayacağı bir rahatlama olarak öne çıkıyor.

Araç muayenesinin süresinde yapılan bu değişiklik sürücülere hem zaman hem de maliyet açısından avantaj sağlayacak. TÜVTÜRK’ün bu yeni uygulamasıyla araç sahipleri için muayene süreci daha esnek hale getirilmiş oldu. Bu şekilde vatandaşa maddi destek de sağlanmış oldu.

TUVTURK

Araç Muayenelerinde Yeni Dönem Artık Zorunlu Değil

TÜVTÜRK yeni bir araç alan sürücüler için ilk 3 yıl boyunca araç muayenesi yaptırmanın artık gerekli olmadığını duyurdu. TÜVTÜRK araç sahiplerinin düzenli araç muayenesi prosedürlerine dikkat etmeleri ve gelecekte atılacak adımlar hakkında kapsamlı bir çağrı yaptı.

Yapılan açıklamada muayenesi yapılmamış araçların trafiğe çıkmasının yasaklandığı vurgulanırken yeni bir araç satın alan sürücüler için ise ilk 3 yıl boyunca muayene yaptırma zorunluluğunun ortadan kaldırıldığı ifade edildi.

Sıfır araçlara olan ilginin biraz artmasını sağlayacak bu haber ile sürücüler rahat bir nefes alacak denilebilir. Sıfır araç alanları maddi açıdan biraz olsun rahatlatacak bu haber sıfır araç alan vatandaşlarının yüzünü güldürmeyi başardı.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.