TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Tüm Ankaralılar oraya akın ediyor! Çay sadece 2 TL’ye satılıyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin başlattığı çalışma kapsamında Yenimahalle Kentkoop Mahallesi'ne devredilen yeni Batıkent Rekreasyon Alanı’nın tamamlandığı bildirildi. Belediyeye bağlı ekiplerin gece gündüz demeden çalışmalarını sürdürdükleri Batıkent Rekreasyon Alanı’nda BelPa Kafe, Gençlik Merkezi ile Yaşlı Kreşi gibi bir takım sosyal imkanların olduğu belirtildi. Bu sosyal alanların ilk etabı ise 10 Mart 2024 tarihinde tamamlanarak kullanıma açıldı.

Haber Giriş Tarihi: 28.04.2024 15:00
Haber Güncellenme Tarihi: 28.04.2024 15:00
Kaynak: HABER MERKEZİ
Tüm Ankaralılar oraya akın ediyor! Çay sadece 2 TL’ye satılıyor!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Batıkent Rekreasyon Alanı hakkında yaptığı açıklamasında Hedefimiz 431 bin 600 metrekarelik kullanılmayan arazi üzerinde oluşturulan Batıkent Eğlence Alanı’nın ilk etabını 10 Mart’tan önce tamamlayarak hizmete açmak. BelPa Kafe, Gençlik Merkezi, Yaşlı Bakımevi gibi sosyal tesislerin de yer aldığı tesisimiz Ankara’ya çok yakışacak” dedi.

ankara

KAFE FİYATLARI OLDUKÇA UYGUN

Batıkent Rekreasyon Alanı’nda bulunan, Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından yeni inşa edilen ve bir kısmının inşaatı devam eden Belpa Cafe’nin fiyatları oldukça uygun görünüyor. Büyükşehire bağlı olan işletmede;

Çay 2 TL

Su 3 TL

Türk Kahvesi 3 TL

Maden Suyu 5 TL’den satılıyor.

ankara

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) tarafından Kentkoop Mahallesi’ndeki kullanılmayan 431 bin 600 metrekareye sahip alanın dev bir eğlence kompleksine dönüştürerek başkentlilerin kullanımına açılması halkı oldukça sevindirdi. Bu güne kadar ziyaretçi akınına uğrayan alan vatandaşlardan yoğun ilgi gördü.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.