TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Teşkilat'ta sürpriz ayrılık: O iki isim artık dizide yer almayacak!

TRT1'in pazar akşamları seyirciyi ekran başına kitleyen fenomen dizisi Teşkilat, beşinci sezonuyla devam etme kararı alınmıştı ve bu karar hayranlarını sevindirmişti. Ancak, diziden gelen son haber herkesi üzecek. İşte detaylar…

Haber Giriş Tarihi: 04.05.2024 13:08
Haber Güncellenme Tarihi: 04.05.2024 13:08
Kaynak: HABER MERKEZİ
Teşkilat'ta sürpriz ayrılık: O iki isim artık dizide yer almayacak!

TRT1'in pazar akşamları seyirciyi ekran başına toplayan fenomen dizisi Teşkilat, beşinci sezonunda da devam edeceği haberiyle hayranlarını sevindirmişti. Ancak, diziden gelen son haber izleyicileri derinden etkileyecek nitelikte. Teşkilat dizisinden iki oyuncunun veda etme kararı alması büyük bir şaşkınlığa sebep oldu. Peki o iki isim kimler? Detaylar haberimizde...

Teşkilat'ın beşinci sezonundaki bu ayrılık, hem oyuncuların kariyerleri hem de diziye olan katkıları açısından önemli bir dönemeç olacak.

teşkilat

Teşkilat dizisine kimler veda ediyor?

Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Teşkilat dizisinin 111. bölümünde sezon finali yapılması planlanıyor. Timur Savcı ve Burak Sağyaşar'ın yapımcılığını üstlendiği TIMS&B Productions imzalı dizide, sezon sonuna doğru ardı ardına önemli ayrılıklar yaşanacak. Bu ayrılıklar arasında Selin Genç ve Tuğçe Açıkgöz de bulunuyor.

Burak Arlıel'in yönetmenliğini üstlendiği ve Teşkilat Yazı Grubu'nun kaleme aldığı dizide Sena karakterine hayat veren Selin Genç, 109. bölümde, Gizem karakterini canlandıran Tuğçe Açıkgöz ise 110. bölümde ekibe veda edecek. Yeni sezonda hikayenin de yenileneceği dizide ayrılıklar devam edecek. Ayrıca, 5. sezonda diziye yeni oyuncuların katılacağı bilgisi de gelenler arasında.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.