TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Teşkilat 104. bölüm fragmanı yayınlandı!

TRT1’in sevilen dizisi Teşkilat 103. bölüm seyreden izleyiciler 104. bölüm fragmanını araştırmaya koyuldu. Beğeni ile takip edilen dizi Teşkilat 104. bölüm fragmanı yayınlandı

Haber Giriş Tarihi: 17.04.2024 15:47
Haber Güncellenme Tarihi: 17.04.2024 15:47
Kaynak: HABER MERKEZİ
Teşkilat 104. bölüm fragmanı yayınlandı!

TRT1’in sevilen dizisi Teşkilat, her Pazar saat 20:00’da TRT1 ekranlarında izleyici ile buluşuyor…

TEŞKİLAT 103. BÖLÜMDE NE OLDU?

Kambur, Ömer’e kurduğu hain tuzağın bedelini ağır öder. Ekip, şirketin planlarını bozarken kendi hayatlarındaki sorunlarla yüz yüze kalır. Düşmana karşı sahada birlikte savaşan ekip, özel hayatlarında da birbirlerine destek olur.  Ömer, durumu gittikçe kötüleşse de amacından vazgeçmez. Şüphelerini ispatlamak için yeni planlar yapan Ömer önemli kararlar alır. Fakat ortaya çıkan gerçekler Ömer’in kararlarını etkileyecektir.

TEŞKİLAT KONUSU

Bir karanlık güç, Türkiye'ye karşı harekete geçer ve özellikle Türkiye'nin İHA ve SİHA programını hedef alan planlarını devreye sokar. Bu beklenmedik hamlenin ardından Millî İstihbarat Teşkilatı, gizli bir ekip oluşturma kararı alır.

Başarılı istihbaratçı Mete Bey (Mesut Akusta) liderliğinde kurulacak olan bu ekip, yurtiçi ve yurtdışında bir dizi gizli operasyona katılacak ve başarı sağlamak için kağıt üstünde "resmi olarak" ölü olarak bilinmek zorunda kalacaktır.

TEŞKİLAT OYUNCU KADROSU

TRT1’in sevilen dizisi Teşkilat’ın oyuncu kadrosunda birbirinden başarılı pek çok isim yer alıyor. Murat Yıldırım, Deniz Baysal, Turgut Tunçalp, Levent Can, Yunus Emre Yıldırımer, Nihat Alptuğ Altınkaya, Tuncer Salman, Serdar Yeğin, Yavuz Bingöl, Uğur Ahmet Say, Mehmet Usta, Çağlar Ertuğrul, Mesut Akusta, Ezgi Eyüboğlu, Ezgi Şenler, Ergün Metin, Seren Deniz, Yunus Narin, Atılay Uluışık, Cansu Büşra Tuman, Ebru Nil Aydın, Hande Dilan Hancı gibi isimler Teşkilat isimli dizinin oyuncu kadrosunda yer alıyor.

TEŞKİLAT 104. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI

Teşkilat dizisinin 104. bölüm fragmanı yayınlandı. Teşkilat 104. bölümde ne olacak? Teşkilat dizisinin 104. bölüm fragmanını aşağıda yer alan linke tıklayarak izleyebilirsiniz.

TEŞKİLAT 104. BÖLÜM FRAGMANINI BURAYA TIKLAYARAK İZLEYEBİLİRSİNİZ.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.