TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Taş Kağıt Makas 9. bölüm fragmanı yayınlandı! Taş Kağıt Makas'ın bu haftaki bölümünde neler olacak?

Kanal D'nin yeni dizisi Taş Kağıt Makas 9. bölüm fragmanı ile izleyici karşısına çıktı. Merakla beklenen Taş Kağıt Makas 9. Bölüm fragmanı yayınlandı. İzleyicileri bu hafta neler bekliyor?

Haber Giriş Tarihi: 29.04.2024 14:38
Haber Güncellenme Tarihi: 29.04.2024 14:38
Kaynak: HABER MERKEZİ
Taş Kağıt Makas 9. bölüm fragmanı yayınlandı! Taş Kağıt Makas'ın bu haftaki bölümünde neler olacak?

Kanal D'nin yeni dizisi Taş Kağıt Makas, 29 Şubat 2024 tarihinde ilk bölümü ile ekranlarda yerini aldı. Beklenen dizi, her Çarşamba saat 20:00’da izleyiciler ile buluşacak... Senaryosunu Uğraş Güneş'in kaleme aldığı yeni dizinin yönetmen koltuğunda Yusuf Pirhasan oturuyor. Başarılı isimlerin kadrosunda yer aldığı dizinin ilk bölümü bu akşam Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşacak.

TAŞ KAĞIT MAKAS SON BÖLÜMDE NE OLDU?

24  Nisan Çarşamba günü yayınlanan Taş Kağıt Makas dizisinin 8. bölümünde Harun büyük bir sınav veriyor!

İçine düştüğü tuzaktan kurtulmanın yollarını arayan Umut, Alev’in de yardımıyla kendini aklayacak bir yola girmeyi başarır. Ama Harun Yakar ve Kadri Palaz’la da görülecek bir hesabı daha vardır. Rıza’nın sağlık durumunun kötüye gitmesiyle birlikte, Umut için zaman daralmaya başlar.

Alev’e karşı olan takıntısı günden güne artmaya başlayan Fecir, yaşadığı bir kırılmayla birlikte dibe doğru sürüklenir. Eski Fecir’in kalıntıları yeniden gün yüzüne çıkar. Fecir, Umut tehdidiyle mücadele ederken daha büyük bir düşmanla; kendiyle yüzleşmeye başlar.

Harun Yakar, herkes için en doğru kararları verdiğini düşünürken; kendini büyük bir sınavın ortasında bulur. Üstelik bu sınav, Kadri abisinin hayatını yakından ilgilendirir.

Yıllar önce bir çocuk olarak karşısına çıkan Umut, şimdi rakip avukatı olacaktır. Tecrübe ve hafıza karşı karşıya gelir. Bu büyük kapışmadan kim galip çıkacaktır? Harun Yakar mı? Umut Tanrıkulu mu?

TAŞ KAĞIT MAKAS KONUSU

Haklının güçlü değil, güçlünün haklı olduğu bir düzende geçen hikayede; gecekondu mahallesindeki masum bir delikanlının, düzenin gerçek sahiplerine karşı verdiği büyük adalet savaşı anlatılır. Sıradışı bir hafıza yeteneğine sahip olan Umut, yaşadığı her anı en küçük ayrıntısına kadar hatırlar. Babasının masum olduğunu ispatlamak için verdiği savaşta yine bu süper hafızasını kullanır. Belediye otobüsünde olaylı bir şekilde tanıştığı Alev de Umut’un babası için sürdürdüğü adalet arayışının en büyük destekçisi olur. Parlak zekası ve biat ettiği derin yapıyla Harun ve iflah olmaz bir sosyopat olan Fecir ise bu savaşın diğer tarafında yer alır. Bu güçler arasında değişen dengede, alzheimer hastası babası için hayatını ortaya koyan Umut’un verdiği adalet savaşını izleyeceğiz.

TAŞ KAĞIT MAKAS OYUNCU KADROSU

Kanal D'nin yeni dizisi Taş Kağıt Makas, oyuncu kadrosunda birbirinden başarılı pek çok isim yer alıyor.

Ekin Koç, Serra Arıtürk, Ozan Güven, Hande Ataizi, Burak Yörük, Hüseyin Avni Danyal, Aytaç Uşun, Bülent Seyran, Selim Galip, Anıl Taşezen gibi isimler Taş Kağıt Makas dizisinin oyuncu kadrosunda yer alıyor.

TAŞ KAĞIT MAKAS 9.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI

Taş Kağıt Makas dizisinin 9. Bölüm fragmanı yayınlandı. Taş Kağıt Makas 9. Bölümde ne olacak? Taş Kağıt Makas dizisinin 9. Bölüm fragmanını aşağıda yer alan linke tıklayarak izleyebilirsiniz.

TAŞ KAĞIT MAKAS 9. BÖLÜM FRAGMANINI BURAYA TIKLAYARAK İZLEYEBİLİRSİNİZ.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.