TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Taş Kağıt Makas 10. bölüm fragmanı yayınlandı: Umut'un planı başarılı olacak mı?

Kanal D ekranlarında her hafta çarşamba akşamları ilgi ile takip edilen Taş Kağıt Makas dizisinin 10. bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölümde heyecanın dorukta olacağı diziye dair detayları sizler için derledik. Peki Taş Kağıt Makas 10. bölümde neler olacak? İşte detaylar...

Haber Giriş Tarihi: 07.05.2024 10:54
Haber Güncellenme Tarihi: 07.05.2024 10:54
Kaynak: HABER MERKEZİ
Taş Kağıt Makas 10. bölüm fragmanı yayınlandı: Umut'un planı başarılı olacak mı?

Ekin Koç, Serra Arıtürk, Ozan Güven, Hande Ataizi, Burak Yörük, Hüseyin Avni Danyal, Aytaç Uşun, Bülent Seyran, Selim Galip, Anıl Taşezen gibi birçok ünlü ismi bir araya getiren Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu dizisinin heyecanla beklenen 10. bölüm fragmanı yayınlandı. Peki Taş Kağıt Makas'ın 10. bölümünde neler olacak? Detaylar için haberimize göz atabilirsiniz...

Kanal D'nin yeni dizisi Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu, 28 Şubat Çarşamba akşamı ilk bölümüyle seyirciyle buluştu. Sıra dışı hafıza yeteneğine sahip Umut'un, alzheimer hastası olan babasıyla verdiği hayat mücadelesini ele alan dizi, 10. bölüm fragmanıyla merak uyandırdı.

TAŞ KAĞIT MAKAS

TAŞ KAĞIT MAKAS 10. BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK?

Harun'un kovulmasının ardından, Emirkıran ailesinin yeni avukatı Umut olur. Umut'un hazırladığı plan sorunsuz bir şekilde ilerlerken, Fecir beklenmedik bir şekilde serbest kalır. Bununla birlikte, Umut'un aşması gereken bir engel daha vardır. Umut, Emirkıran ailesini içeriden yıkabilecek mi?

Kanal D'de büyük bir ilgiyle takip edilen Taş Kağıt Makas dizisinin yeni bölümü, 8 Mayıs Çarşamba akşamı saat 20.00'da izleyicilerle buluşacak!

TAŞ KAĞIT MAKAS 10. BÖLÜM FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.