TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Survivor’da gitme kalma savaşı: 24 Nisan Survivor kim elendi?

Survivor All Star 2024 yarışmasında eleme gecesi heyecanı dorukta! Hafta boyunca sıkı bir mücadele veren takımlar, eleme adaylarını belirledi ve şimdi sıra bu adayların kaderinin belirleneceği gecede. Şimdi herkes merakla bekliyor: Bu hafta adaya kim veda edecek? Survivor’da kim elendi? İşte detaylar…

Haber Giriş Tarihi: 25.04.2024 00:49
Haber Güncellenme Tarihi: 25.04.2024 00:49
Kaynak: HABER MERKEZİ
Survivor’da gitme kalma savaşı: 24 Nisan Survivor kim elendi?

Survivor All Star'da haftanın eleme adayı belirlendi. Yarışmacılar arasında nefes kesen bir düello yaşanıyor. Kazanan isim adaylıktan sıyrılarak adada kalmayı garantiliyor. İlk turda zafer kazanamayan iki yarışmacı ise finalde karşı karşıya gelecek. Peki, bu hafta adaya kim veda edecek? Survivor’da kim elendi? Survivor tutkunlarının merakla beklediği sorular cevap buluyor!

Aleyna, eleme düellosunda Damla'ya karşı mücadele etti. Ancak zorlu mücadeleyi 5-1'lik skorla kaybetti. Buna rağmen, düelloyu kaybetmesine rağmen Aleyna, finale yükseldi.

Berna ise eleme düellosunda Merve'ye karşı mücadele verdi. Çekişmeli geçen mücadeleyi 5-3'lük skorla kaybetti.

Şarkı yarışmasında en yüksek puanı alarak birinci olan isim Özgür oldu. Berna ise 24 puanla ikinci, Batuhan 20 puanla üçüncü, Ogeday ise 19 puanla dördüncü oldu.

Survivor eleme düellosunda ise Berna, Aleyna'ya karşı mücadele etti. Ancak kıran kırana geçen mücadelede Berna, 5-1'lik skorla kaybederek elenen isim oldu.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.