TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Survivor'da gerilim doruğa çıkıyor: 29 Nisan 2024'te kim Survivor eleme adayı oldu? Dokunulmazlığı hangi takım kazandı?

Survivor heyecanı TV8 ekranlarında üçüncü dokunulmazlık oyunuyla devam ediyor. Haftalar ilerledikçe artan rekabetin ortasında, kaybeden takım bir yarışmacıyı adaya gönderecek. Erkekler arasında gerçekleşecek olan eleme potası için adaylar belirlenirken, açlıkla mücadele etmenin yanı sıra fiziksel zorluklar da artıyor. Kırmızı ve mavi takımlar arasındaki mücadele nefesleri keserken, 29 Nisan 2024'te kim Survivor eleme adayı oldu? Dokunulmazlığı hangi takım kazandı? İşte bu kritik gecenin tüm detayları…

Haber Giriş Tarihi: 29.04.2024 15:49
Haber Güncellenme Tarihi: 30.04.2024 18:14
Kaynak: HABER MERKEZİ
Survivor'da gerilim doruğa çıkıyor: 29 Nisan 2024'te kim Survivor eleme adayı oldu? Dokunulmazlığı hangi takım kazandı?

Survivor All Star'da gerilim dolu anlar yaşanıyor! Ada konseyinde, haftanın üçüncü eleme adayı belirleniyor. Dokunulmazlık oyununu kazanan takım potadan kurtulurken, kaybeden takımın üyeleri eleme adayını belirlemek üzere konseye gidiyor. Ada konseyinde oylamayla belirlenen eleme potasına aday olan isim, nefesleri kesen bir sürecin ardından ortaya çıkıyor. Survivor All Star'ın 29 Nisan tarihli bölümü, izleyicilere heyecan dolu anlar yaşattı. Dokunulmazlık oyununun ardından gerçekleştirilen ada konseyinde, bu haftanın eleme adayı ve dokunulmazlık oyununu kazanan takımın kim olduğu büyük bir merak konusu haline geldi. Heyecanla beklenen sonuçlar, yarışmanın takipçileri tarafından sabırsızlıkla bekleniyor. Peki, 29 Nisan 2024'te Survivor All Star dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Haftanın eleme adayı kim oldu? İşte, detaylar…

survivor

SURVİVOR DOKUNULMAZLIK OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI?

29 Nisan 2024 tarihinde gerçekleşen Survivor dokunulmazlık oyununu 12-11 skor ile mavi takım kazandı. Mavi takım bu galibiyeti 9-4 geriden gelerek tamamladı.

survivor

SURVİVOR ELEME ADAYI KİM OLDU?

29 Nisan 2024 tarihinde gerçekleşen Survivor eleme adayı kırmızı takım arasında yapılan elemeler sonucunda Yunus Emre oldu.

Böylelikle düelloda kıyasıya mücadele edecek yarışmacılar mavi takımdan Yasin ve Batuhan ile kırmızı takımdan Yunus Emre oldu.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.