TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Survivor'da 7 Mayıs Salı akşamı dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? Elenme adayı kim oldu?

Survivor 2024 All Star'da bu akşam dokunulmazlık oyununu kazanan takım merak edildi. İşte Survivor 2024 All Star’da dokunulmazlık oyununu kazanan takım…

Haber Giriş Tarihi: 07.05.2024 10:11
Haber Güncellenme Tarihi: 08.05.2024 00:45
Kaynak: HABER MERKEZİ
Survivor'da 7 Mayıs Salı akşamı dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? Elenme adayı kim oldu?

Büyük finale artık sayılı günlerin kaldığı Survivor'da yarışmacıların mücadelesi her geçen gün izleyici tarafından ilgi ile takip ediliyor. Bu akşam da dokunulmazlık oyununun oynandığı yarışmada kazanan takım merak edildi. Detayları sizler için paylaştık. Peki Survivor'da dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? İşte detaylar...

TV8 ekranlarında yayımlanan ve büyük mücadelelere sahne olan, heyecanın dorukta ilerlediği Survivor 2024 All Star yarışmasında bu akşam da nabız çok yüksekti.

Erkek eleme haftasının yaşandığı bu haftada bu akşam son eleme adayını belirlemek için dokunulmazlık oyunu oynandı. Bir önceki gün kırmızı takım dokunulmazlığı kaybetmiş ve eleme potasına Sercan gitmişti. Böylece Batuhan, Sercan ve Yunus Emre eleme potasına giren yarışmacılar oldu.

survivor

Survivor'da heyecan dolu bir mücadele sonucunda dördüncü dokunulmazlık oyununu kırmızı takım kazandı. Kazanan takım sadece dokunulmazlık ödülünün sahibi olmakla kalmadı, aynı zamanda ödül oyununu da kazanarak zaferi ikiye katladı.

Dokunulmazlığı hangi takım kazandı?

Bu haftanın dördüncü eleme adayı olarak Survivor'da Furkan ismi belirlendi. Survivor'ın heyecan dolu atmosferinde yarışmacılar arasındaki rekabet giderek artıyor. Furkan, takım arkadaşlarıyla beraber mücadelesini sürdürürken, eleme potasına girmesiyle birlikte gerilim de yükseldi.

SURVİVOR HAFTANIN ELEME ADAYLARI KİMLER?

1. Yunus Emre (mavi takım)

2. Batuhan (mavi takım)

3. Sercan (kırmızı takım)

4. Furkan (mavi takım)

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.