TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Survivor'da 4 Mayıs Cumartesi akşamı dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı?

Survivor 2024 All Star'da bu akşam dokunulmazlık oyununu kazanan takım merak edildi. İşte Survivor 2024 All Star’da dokunulmazlık oyununu kazanan takım…

Haber Giriş Tarihi: 04.05.2024 12:30
Haber Güncellenme Tarihi: 05.05.2024 00:27
Kaynak: HABER MERKEZİ
Survivor'da 4 Mayıs Cumartesi akşamı dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı?

Büyük finale artık sayılı günlerin kaldığı Survivor'da yarışmacıların mücadelesi her geçen gün izleyici tarafından ilgi ile takip ediliyor. Bu akşam da dpokunulmazlık oyununun oynandığı yarışmada kazanan takım merak edildi. Detayları sizler için paylaştık. Peki Survivor'da dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? İşte detaylar...

TV8 ekranlarında yayımlanan ve büyük mücadelelere sahne olan, heyecanın dorukta ilerlediği Survivor 2024 All Star yarışmasında bu akşam da nabız çok yüksekti.

4 Mayıs Cumartesi akşamı TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor yarışmasında yine çok heyecanlı bir dokunulmazlık oyunu oynandı. Takımlardaki dengesizlikten ötürü Acun Ilıcalı Yunus Emre’nin mavi takıma geçtiğini açıklamıştı. Yunus Emre yeni takımında bu akşam ilk defa dokunulmazlık oyununa çıktı. Oyun esnasında Sercan ile yaşadığı polemik dikkatlerden kaçmadı.

survivor

Haftanın ilk dokunulmazlık oyunu gerginliklere sahne olurken her iki takım da hem oyunu kazanmak hem de eleme potasına kimseyi sokmamak için kıyasıya mücadele etti.

Dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı?

İki takım, haftanın ilk dokunulmazlık oyunu için bir araya geldi, beraberinde kazanmanın yanı sıra bir ödül de getirecek olan bu mücadelede. İnegöl köftesi menüsü ve patlamış mısır eşliğinde 50 bin TL'lik hediye çeki ile film keyfi gibi cazip bir ödülün vaadiyle motive olan takımlar arasında, kırmızı takımın üstünlüğü belirleyici oldu. Oyun boyunca gösterdikleri üstün performans, Nefise ile Damla arasındaki son mücadelede de kendini gösterdi ve 11-3'lük net bir skorla dokunulmazlık ve ödül kırmızı takımın oldu.

Haftanın ilk eleme adayı kim oldu?

Survivor'da erkek eleme haftasında ilk dokunulmazlık oyunun kırmızı takım kazandı. Mavi takım ise ada konseyinde eleme adayını belirledi. Kırmızı takımdan mavi takıma geçen Yunus Emre yeni haftanın ilk eleme adayı oldu.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.