TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Survivor'da 28 Nisan Pazar akşamı dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı?

Survivor 2024 All Star'da bu akşam dokunulmazlık oyununu kazanan takım merak edildi. İşte Survivor 2024 All Star’da dokunulmazlık oyununu kazanan takım…

Haber Giriş Tarihi: 29.04.2024 00:28
Haber Güncellenme Tarihi: 29.04.2024 00:28
Kaynak: HABER MERKEZİ
Survivor'da 28 Nisan Pazar akşamı dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı?

TV8 ekranlarında yayımlanan ve büyük mücadelelere sahne olan, heyecanın dorukta ilerlediği Survivor 2024 All Star yarışmasında bu akşam da nabız çok yüksekti.

28 Nisan Pazar akşamı TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor yarışmasında yine çok heyecanlı bir dokunulmazlık oyunu oynandı.

Erkek eleme haftasının yaşanacağı bu haftada birinci elenme adayı mavi takımın mağlubiyet yaşaması ile Yasin oldu. Bu akşam oynanan dokunulmazlık oyununda ise her iki takım kazanmak ve karşı takımdan bir ismi potaya koymak için ter döktü. Kıran kırana geçen dokunulmazlık oyununun sonunda mavi takımdan Merve, kırmızı takımdan Aleyna karşılaştı ve hem oyunu kazanan hem de takımına dokunulmazlığı kazandıran kişi Aleyna oldu. Kırmızı takım bu akşam dokunulmazlığı 12-8 kazandı.

Gecenin sonunda yaşanan ada konseyinde ise mavi takım erkek yarışmacılardan bir isim potaya koymak için oylarını kullandı. Oyların açıklanması ile potaya giren ikinci isim Batuhan oldu.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.