TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Survivor'da 2 Mayıs Perşembe akşamı ödül oyununu hangi takım kazandı?

Survivor 2024 All Star'da bu akşam ödül oyununu kazanan takım merak edildi. İşte Survivor 2024 All Star’da ödül oyununu kazanan takım…

Haber Giriş Tarihi: 03.05.2024 00:18
Haber Güncellenme Tarihi: 03.05.2024 00:18
Kaynak: HABER MERKEZİ
Survivor'da 2 Mayıs Perşembe akşamı ödül oyununu hangi takım kazandı?

TV8 ekranlarında yayımlanan ve büyük mücadelelere sahne olan, heyecanın dorukta ilerlediği Survivor 2024 All Star yarışmasında bu akşam da nabız çok yüksekti.

2 Mayıs Perşembe akşamı TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor yarışmasında yine çok heyecanlı bir ödül oyunu oynandı.

Bu akşam yayınlanan Survivor yarışmasının ilk anı acil durum konseyi ile başladı. Bir önceki gün düelloda elenen mavi takım yarışmacılarından Yasin hakkında birkaç söz söyleyen Acun Ilıcalı ardından takımlar arasındaki dengesizliği gidermek için kırmızı takımdan mavi takıma bir erkek yarışmacının geçmesi gerektiğini ve bunun sonucunda da en doğru kişinin Yunus Emre olduğunu açıkladı. Daha sonra ise konseyde kırmızı takımda Yunus Emre ile Aleyna, Nagihan ve Nefise arasındaki gerginlik hararetli tartışmaya dönüşerek taraflar arasında nabız bir hayli yükseldi. Bununla ilgili Acun Ilıcalı ortamı sakinleştirdikten sonra bu yıl oynanacak Türk- Yunan ortak ödül yarışması hakkında açıklama yaptı.

Kazanan takımın büyük bir ödül kazanacağı Türk- Yunan karma ödül oyununda takımlar arasında büyük bir mücadele yaşandı ve her bir yarışmacı ödüle gidebilmek için ellerinden geleni yaptı. Bununla beraber mavi takıma geçen Yunus Emre ile Nefise arasında oyun sırasında bir tartışma yaşandı.

Gecenin sonunda büyük ödülü kazanan takım mavi takım oldu.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.