TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Survivor'da 10 Mayıs Cuma akşamı dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? Elenme adayı kim oldu?

Survivor All Star 2024, izleyicileri ekran başına kilitlemeye devam ediyor. Heyecan dolu mücadele, 10 Mayıs Cuma akşamı yeni bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Bu haftanın ikinci dokunulmazlık oyunu da oynandı ve merakla beklenen sonuçlar açıklandı. Peki, dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 10 Mayıs 2024'te Survivor All Star'da eleme adayı kim oldu? Düelloya kim gönderildi? İşte detaylar…

Haber Giriş Tarihi: 10.05.2024 14:38
Haber Güncellenme Tarihi: 11.05.2024 00:14
Kaynak: HABER MERKEZİ
Survivor'da 10 Mayıs Cuma akşamı dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? Elenme adayı kim oldu?

Survivor'da eleme adayı heyecanı dorukta! İlk eleme adayı kırmızı takımdan Sercan olmuştu. Bu akşam, haftanın erkek elemesi olduğu için bir erkek yarışmacı daha aday olacak. Ancak önce, merakla beklenen dokunulmazlık oyununun kazananı açıklanacak. Peki, Survivor'da dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 10 Mayıs 2024'te Survivor ikinci eleme adayı kim oldu? Düelloya kim gönderildi? Detaylar haberimizde…

SURVİVOR DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor 2024 All-Star yarışmasında heyecan dorukta! Dokunulmazlık oyununu kazanan takım, 10 Mayıs Cuma günü yayınlanacak bölümün ardından belli olacak.

Yarışmacılar, mücadele dolu anlar yaşadıkları dokunulmazlık oyununda en iyi performanslarını sergilemek için mücadele edecekler.

SURVİVOR ELEME ADAYI KİM OLDU?

Survivor 2024 All-Star yarışmasında heyecan dolu anlar yaşanmaya devam ediyor! Haftanın dokunulmazlık oyununu kaybeden takım, ada konseyinde bir araya gelecek. Yarışmacılar, adadan gitmesini istedikleri bir yarışmacı için oylarını verecekler.

Survivor'da 10 Mayıs akşamı dokunulmazlık oyununu kazanan takım mavi takım olurken kaybeden kırmızı takımdan eleme potasına giren yarışmacı ise Yunus Emre oldu.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.