Survivor All Star büyük finalde nefesler tutuldu: Survivor şampiyonu kim oldu?

Survivor All Star’da büyük final heyecanı bu akşam İstanbul’da canlı yayınla yaşandı. Nefeslerin tutulduğu bu gecede şampiyon belli olacak. Seda, Ogeday, Nefise ve Batuhan arasında yaşanan büyük düelloda şampiyon belli olacak. Peki Survivor All Star şampiyonu kim oldu? İşte merakla beklenen haberin detayları…

Haber Giriş Tarihi: 14.06.2024 00:50
Haber Güncellenme Tarihi: 14.06.2024 00:50
Kaynak: HABER MERKEZİ
Survivor All Star büyük finalde nefesler tutuldu: Survivor şampiyonu kim oldu?

Büyük final heyecanının yaşandığı Survivor All Star yarışmasında bu akşam canlı yayında oynanan düello oyunu ile şampiyon belli olacak. Nefise, Ogeday, Batuhan ve Seda arasında yaşanan büyük düelloda kazanan yarışmacı merak edildi. Peki Survivor All Star’ın şampiyonu kim oldu? İşte detaylar…

TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor All Star yarışmasında bu akşam nefesler tutuldu gözler büyük düelloda. İstanbul’da canlı yayınla gerçekleşen düelloda Seda, Ogeday, Batuhan ve Nefise kozlarını paylaştı. Büyük bir heyecan ve coşkunun yaşandığı gecede seyircilerin izlediği düellolar kıran kırana geçti.

survivor

SURVIVOR ALL STAR ŞAMPİYONU KİM OLDU?

İlk turda yarışan yarışmacılar Seda- Ogeday ve Nefise- Batuhan olarak eşleşti. Başarı yüzdelerine göre eşleşen yarışmacılar kazanmak için canlı yayında oldukça fazla ter döktüler.

İlk turda eşleşen Seda ve Ogeday arasında düelloyu kazanan ve final etabına geçen yarışmacı Ogeday olurken Nefise ve Batuhan arasındaki düelloda ise kazanan ve final etabına geçen yarışmacı Nefise oldu. Böylece büyük finalin adı Nefise-Ogeday oldu.

Nefise ve Ogeday arasında gerçekleşen büyük düelloda kıran kırana mücadelenin sonunda Survivor All Star 2024 şampiyonu Ogeday oldu.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.