TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Survivor All Star 2024 dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? üçüncü eleme adayı kim oldu?

Survivor'da bu hafta gerçekleşen dokunulmazlık oyunu sonucunda kırmızı ve mavi takım kıyasıya mücadele etti. Oyunda başarılı olan takım dokunulmazlığı kazandı. Kadın eleme haftasında dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? Haftanın eleme adayı kim oldu? Detaylar haberimizde...

Haber Giriş Tarihi: 16.04.2024 00:35
Haber Güncellenme Tarihi: 16.04.2024 00:35
Kaynak: HABER MERKEZİ
Survivor All Star 2024 dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? üçüncü eleme adayı kim oldu?

Survivor'da 15 Nisan Pazartesi günü yayınlanan bölümde heyecanlı bir dokunulmazlık oyunu gerçekleşti. Kırmızı ve mavi takımın kıyasıya mücadele ettiği bu oyunun ardından kazanan takım belli olurken, bu rekabetin bir sonucu olarak, kaybeden takımdan bir kadın yarışmacı eleme potasına girdi. Survivor'da bu hafta kimin eleneceği merak konusu oldu. Bu kapsamda 15 Nisan Survivor eleme adayı belirlendi. Şimdi, Survivor'da gerçekleşecek olan kadın eleme potasında kıyasıya bir rekabet bekleniyor. Peki Survivor eleme adayı kim oldu?

Survivor'da heyecan dolu bir hafta daha yaşandı. Haftanın 3. dokunulmazlık oyunu büyük bir mücadeleye sahne oldu ve sonunda galip gelen takım Mavi takım oldu. Bu zafer, Mavi takımın günün ödülünün de sahibi olmasını sağladı ve aynı zamanda aday çıkarma aşamasında kendilerini güvende hissetmelerini sağladı.

Ancak, haftanın 3. eleme adayı olarak belirlenen isim Yunus Emre oldu. Survivor'da yarışan takımların arasındaki rekabetin giderek kızıştığı bu haftada, Yunus Emre adaylık potasına girmiş oldu.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.