TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Survivor All Star 2024 bu akşam var mı? Survivor yeni bölüm fragmanı yok mu? Survivor yeni bölüm ne zaman, saat kaçta?

Survivor 2024 All Star heyecanı izleyicileri ekran başına kilitlemişken, Survivor yeni bölüm fragmanının yayınlanmaması bekleyenleri meraklandırdı. Günlerdir nefesleri kesen rekabetin ve stratejilerin izleyiciyi ekrana bağladığı program, bu akşam için bir mola mı veriyor sorularını akıllara getirdi. Peki, Survivor All Star 2024 bu akşam var mı? Survivor yeni bölüm ne zaman, saat kaçta?

Haber Giriş Tarihi: 19.04.2024 10:57
Haber Güncellenme Tarihi: 19.04.2024 10:57
Kaynak: HABER MERKEZİ
Survivor All Star 2024 bu akşam var mı? Survivor yeni bölüm fragmanı yok mu? Survivor yeni bölüm ne zaman, saat kaçta?

Survivor 2024 All Star heyecanı izleyicileri ekran başına kilitlemişken, Survivor yeni bölüm fragmanının yayınlanmaması bekleyenleri meraklandırdı. Günlerdir nefesleri kesen rekabetin ve stratejilerin izleyiciyi ekrana bağladığı program, bu akşam için bir mola mı veriyor sorularını akıllara getirdi. Peki, Survivor neden yok? İşte bu sorunun yanıtı izleyicilerin dudaklarından düşmüyor. Yarışmanın devamı için takipçiler sabırsızlıkla bir sonraki bölümü beklerken, Survivor heyecanını yaşamak için yeni bölümün ne zaman yayınlanacağı ise merakla beklenen bir soru olarak gündemde yer alıyor.

Survivor All Star 2024 bu akşam var mı?

Dün akşam TV8'de beklenen Survivor 2024 All Star yarışması, "Fenerbahçe - Olympiacos" Konferans Ligi maçının yayınlanacak olmasından dolayı ekrana gelmemişti.  Böylelikle Survivor hayranları bir sonraki bölümü beklemek için sabırsızlandı ve yeni bölümün fragmanının da yayınlanmamasıyla birlikte bugün Survivor All Star 2024 var mı yok mu merak edilmeye başlandı. Biz de sizler için haberimizde Survivor'un olup olamdığı ile ilgili detayları derledik. Bu kapsamda Survivor 2024 All Star hayranları için müjdeli bir haber var. Yarışmanın heyecan dolu yeni bölümü 19 Nisan 2024 Cuma günü saat 20.00'de TV8 ekranlarında olacak. Beklenen an geldiğinde, izleyiciler yarışmacıların arasındaki rekabeti ve stratejik hamleleri bir kez daha izleme fırsatı bulacaklar.

Survivor yeni bölüm ne zaman, saat kaçta?

Survivor All Star 2024 yeni bölümüyle 19 Nisan 2024 Cuma günü saat 20.00'de izleyici ile buluşacak. 

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.