TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Stüdyo gözyaşlarına boğuldu! Annesini arayan Uğur kötü haberi canlı yayında öğrendi

ATV'nin sevilen programlarından biri olan 'Esra Erol'da', bu hafta da izleyicileri ekran başına kilitlemeyi başardı. Esra Erol'un sunumuyla ekranlara gelen program, dün yaşananlarla bir kez daha dikkat çekti

Haber Giriş Tarihi: 18.04.2024 10:11
Haber Güncellenme Tarihi: 18.04.2024 10:11
Kaynak: HABER MERKEZİ
Stüdyo gözyaşlarına boğuldu! Annesini arayan Uğur kötü haberi canlı yayında öğrendi

ATV'nin popüler programlarından biri olan 'Esra Erol'da', bu hafta da izleyicileri ekran başına kilitlemeyi başardı. Programda, akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Evli ve 2 çocuk babası 26 yaşındaki Uğur Yeşilçimen, biyolojik ailesini bulmak için stüdyoya geldi.

Uğur Bey, Antalya'da Hüseyin Dere aracılığıyla 17 günlükken Yeşilçimen ailesine evlatlık verildiğini ve ailesini bulup helalleşmek istediğini belirtti. Bunun üzerine Esra Erol ve ekibi, 26 yıllık sır perdesini aralamak için harekete geçti.

Uğur, yaşadığı hayat hikayesini paylaşarak duygularını dile getirdi: "Akrabalar tarafından evlatlık olduğum söyleniyordu, ama hiç inanmadım. Hiç hissettirilmedim. Askere gittiğimde psikolojik sorunlar yaşadım. Orada evlatlık olduğumu öğrendim. Şimdi 2 çocuğum var. Annemi ve babamı bulmaya geldim. Beni Antalya'da Hüseyin Dere aracılığıyla 17 günlükken evlatlık vermişler. İyi ki vermişler. Çünkü sokaklarda değilim. Güzel bir ailem var. Bu yaşıma kadar da güzel baktılar. Annemi bulmaya geldim. Tek dileğim ailemi bulmak. İnşallah bulurum. Anneme helallik vermek istiyorum. Onlardan helallik almak istiyorum. Çünkü beni sokağa atmamış bir aileye vermişler. 2 tane torunları var görmelerini istiyorum. O zamanlarda annem ve teyzem gazinolarda çalışıyormuş. Teyzem de kuzenimi evlatlık vermiş."

Esra Erol ekibi, Uğur'u evlatlık veren Hüseyin Dere'yi kısa sürede buldu. Telefonla bağlanan Hüseyin Dere, "Uğur Yeşilçimen'e evlatlık verilmesi için aracılık eden benim. Biz o zaman gazinoda çalıştığımız için annesi Uğur'a bakamıyordu. Uğur'un annesi baldızım Burçin bebekken bırakıp gitti. O zamandan sonra görmedim. O zaman Uğur ve kuzeni Zeki vardı. Burçin annesi oluyor. O zamanlar Uğur'un teyzesi Burcu'da benim sevgilimdi." şeklinde konuştu.

Uğur, annesini bulmak istediğini ve çocuklarını tanıştırmak istediğini belirtince Esra Erol ise duygusal anlar yaşadı.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.