TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Seyirci gözyaşlarına boğulacak! Bayram atmosferi yaşanan Gönül Dağı yeni bölümde neler olacak?

Anadolu'nun sıcacık atmosferinden ilham alan TRT1'in sevilen dizisi Gönül Dağı, bu hafta bayram coşkusuna odaklanıyor. Kasabalıların bir araya geldiği bayram şenlikleri, izleyicilere unutulmaz anlar yaşatacak. Peki, Gönül Dağı yeni bölümde neler olacak? İşte detaylar…

Haber Giriş Tarihi: 19.04.2024 11:26
Haber Güncellenme Tarihi: 19.04.2024 11:26
Kaynak: HABER MERKEZİ
Seyirci gözyaşlarına boğulacak! Bayram atmosferi yaşanan Gönül Dağı yeni bölümde neler olacak?

TRT 1'in izleyicilerini her hafta büyüleyici hikayelerle ekran başına çeken vazgeçilmez Cumartesi akşamı dizisi Gönül Dağı, duygusal bir yolculuğa çıkarmaya devam ediyor. Ulviye Karaca ve Gülhan Tekin'in kaleme aldığı senaryosuyla dikkat çeken dizi, başrollerinde Berk Atan, Semih Ertürk ve Cihat Süvarioğlu gibi usta isimlere hayat veriyor. Her bölümünde izleyicileri duygu dolu anlara sürükleyen Gönül Dağı, Anadolu'nun sıcak atmosferinde geçen dokunaklı hikayesiyle seyircilerin gönlünde taht kurmayı başarıyor. Seyircinin gözyaşlarını tutamayacağı Gönül Dağı yeni bölümde neler olacak? Detaylar haberimizin devamında...

Gönül Dağı yeni bölümde neler olacak?

Gönül Dağı'nın yeni bölümünde kasabada Ramazan Bayramı coşkusu yaşanacak. Ali, Taner ve Selma, Dilek'in mezarını ziyaret ediyor. Ali'nin annesine sarf ettiği duygusal sözler izleyicileri gözyaşlarına boğacak.

Gönül Dağı 135. bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Taner ve Ali’ye Dilek sürprizi! - Resim : 2

TRT 1 ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Gönül Dağı dizisinin yeni bölümü 20 Nisan Cumartesi akşamı saat 20.00'da.

Gönül Dağı son bölümde neler oldu?

Amcaoğulları, Rıfat'a yardım edebilmek için annesini hapisten çıkaracak deliller aramak üzere köye giderler. İpucu toplamaya başladıklarında, beklenmedik engellerle karşılaşırlar. Köydeki sırların ortaya çıkmasıyla birlikte, amcaoğullarının başı büyük bir belaya girer.

Rıfat, evinde çıkan yangın sonrası kendini suçlarken, beklemediği bir haberle yıkılır. Ortalıktan kaybolan Rıfat'ı bulmak için çabalayanlar arasında en umulmadık kişi, onun en yakın dostu olacaktır.

Seyfettin, Mevsim'i unutabilmek için Hafıza Kuyusu'nun yakınlarına gelir. Ancak Mevsim, Seyfettin'i vazgeçirebilecek midir? İkisinin arasındaki karmaşık duygusal bağ, bu kararın sonucunu belirleyecek.

Adile, Hüseyin'le birlikte kızı Fidan'ı rehabilitasyon merkezinden alıp eve getirir. Fidan'ın eski sağlığına kavuşabilmesi için aile, büyük bir mücadele verecektir. Ancak Fidan'ın iyileşme süreci, beklenenden daha zorlu olabilir ve aile bu süreçte birlik ve dayanışma içinde olmak zorunda kalacaktır.


Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.