TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Seda Sayan'ın yakın arkadaşından şaşırtan sözler: Onunla yaşamak...

Özel hayatı ve Çağlar Ökten ile yaptığı evlilikle sebebi ile sık sık magazin gündeminde yer alan Seda Sayan'ın yakın arkadaşı Esra Özmen'den çok konuşulacak bir açıklama geldi. Peki Esra Özmen Seda Sayan'ın evliliği hakkında neler söyledi? Detaylar için haberimize göz atabilirsiniz...

Haber Giriş Tarihi: 07.05.2024 10:26
Haber Güncellenme Tarihi: 07.05.2024 10:37
Kaynak: HABER MERKEZİ
Seda Sayan'ın yakın arkadaşından şaşırtan sözler: Onunla yaşamak...

Seda Sayan (61), estetik haberleriyle gündemde kalmaya devam ediyor. Kendisinden 25 yaş küçük Çağlar Ökten ile Nisan 2022'de dünyaevine girmişti. Ünlü şarkıcının yakın arkadaşı Esra Özmen, Sayan'ın evliliği ve eşiyle arasındaki yaş farkıyla ilgili konuştu. İşte Seda Sayan'ın yakın arkadaşından olay sözler....

Onunla yaşamak her babayiğidin harcı değil

Seda Sayan ve Çağlar Ökten, 24 Nisan'da Beşiktaş'taki bir otelde sürpriz bir nikah töreniyle evlenmişti.

Nikah şahitliğini Safiye Soyman ve Esra Özmen yaparken, Çağlar Ökten'in şahitleri ise Faik Öztürk ve Fuat Özdolgun olmuştu.

Esra Özmen, Özlem Esra Ada'nın hazırlayıp sunduğu 'Pembe Masa' programına konuk olarak, yakın arkadaşı Seda Sayan'ın evliliği hakkında konuştu.

Seda Sayan'ın enerjisi gerçekten çok yüksek. Onunla yaşamak her babayiğidin harcı değil. Enerjisi sonsuz gibi. Yanında olacak birinin yaşça daha genç olması gerekir, hatta 3-5 yaş bile yetmez, daha da genç olmalı. Seda Sayan, zamana ve yaşa meydan okuyan biridir.

Sanatçıların sahne kostümleri hakkında da konuşan Özmen, "Kadın sanatçılar sahnede seksi olmalı ancak çıplaklığa karşıyım. Gülşen ve Simge aşırı açık giyiniyor ama bu onlara yakışıyor. Ben asla onların giydikleri kıyafetleri giymem, kendime uygun bulmam" dedi.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.