TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Seda Sayan'ın favori gelin adayı kalça danslarının yıldızı Solmaz Çiros'un çarpıcı değişimi: Tanınamayacak kadar farklı!

Seda Sayan ve Uğur Arslan'ın sunumuyla milyonların ilgiyle takip ettiği Evleneceksen Gel adlı evlilik programında gösterdiği dansları ve dikkat çeken güzelliğiyle adından sıkça söz ettiren Solmaz Çiros, uzun bir aranın ardından yeniden gündeme oturdu. Evlilik programının ardından dizi projelerinde de yer alan Çiros'un son haline dair ortaya çıkan değişim, sosyal medyada geniş yankı uyandırdı. İşte Seda Sayan'ın favori gelin adayı Solmaz Çiros'un son hali...

Haber Giriş Tarihi: 01.05.2024 11:36
Haber Güncellenme Tarihi: 01.05.2024 11:36
Kaynak: HABER MERKEZİ
Seda Sayan'ın favori gelin adayı kalça danslarının yıldızı Solmaz Çiros'un çarpıcı değişimi: Tanınamayacak kadar farklı!

Seda Sayan'ın favori gelin adayı Solmaz Çiros geçmişten bugüne olan değişimi, hayranlarını ve takipçilerini şaşırtırken, pek çok kişi Çiros'un yeni görünümü ve tarzı hakkında yorumlar yapmaya başladı. Uzun bir süredir ekranlardan uzak kalan Çiros'un ani dönüşü ve değişimi, merak uyandırmaya devam ediyor. İlerleyen günlerde Çiros'un kariyerinde neler yapacağı ve yeni projeleriyle nasıl bir çıkış yakalayacağı ise heyecanla bekleniyor. İşte Seda Sayan ve Uğur Arslan'ın beraber sunduğu Evleneceksen Gel programında ün salan ve Seda Sayan'ın favori gelin adayı Solmaz Çiros'un son hali...

Seda Sayan'ın favori gelin adayı Solma Çiros'un yeni imajı

Solmaz Çiros, bir zamanlar Seda Sayan ve Zuhal Topal'ın evlilik programlarında öne çıkan fenomen gelin adaylarından biriydi. Seda Sayan, Solmaz Çiros için "Bu benim kızım! Bu benim!" diye heyecanla söylüyordu.

Solmaz gelin, kalça danslarıyla ün kazandı ve programın sona ermesinden sonra dizilerde de rol aldı.

Uzun süredir ortaya çıkmayan Solmaz Çiros, görünümünde yaptığı büyük değişikliklerle herkesi şaşırttı. Estetik operasyonlarla tamamen farklı bir görünüme kavuşan Çiros, aldığı kilolarla da dikkat çekti.

Son yıllarda nadiren ortaya çıkan Solmaz Çiros, katıldığı düğünlerde hala kalça danslarıyla ve şarkı söyleyerek adından söz ettiriyor.

Sosyal medyada, eski yarışmacının değişimiyle ilgili "Bambaşka biri gibi", "Bu nasıl değişim?", "Tanıyamadım" gibi yorumlar yapıldı.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.