TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sandık Kokusu'nda şaşırtan gelişme: Sürpriz isim konuk oluyor...

Show TV'nin çarşamba akşamları ilgiyle izlenen dizilerinden Sandık Kokusu dizisine bu hafta sürpriz bir isim geliyor. Arama motorlarında bu ismin kim olduğu aratılırken biz de sizin için araştırdık. Peki Sandık Kokusu'na hangi sürpriz isim geliyor? İşte detaylar...

Haber Giriş Tarihi: 07.05.2024 10:39
Haber Güncellenme Tarihi: 07.05.2024 10:39
Kaynak: HABER MERKEZİ
Sandık Kokusu'nda şaşırtan gelişme: Sürpriz isim konuk oluyor...

Show TV'nin sevilen dizisi Sandık Kokusu dizisi her hafta çarşamba akşamları izleyicilerini soluksuz bırakmaya devam ediyor. Bu hafta da dizi ile ilgili sürpriz bir gelişme yaşandı. Sevilen diziye çok şaşıracağınız bir isim geliyor. Peki Sandık Kokusu dizisine hangi ünlü isim katılıyor? İşte detaylar... 

SANDIK KOKUSUNA HANGİ ÜNLÜ KONUK OLUYOR?

'Sandık Kokusu' dizisine Gülcan Arslan'ın sürpriz konuk olması, izleyicileri heyecanlandırmaya devam ediyor. Show TV'de yayınlanan dizi, kreatif danışmanlığını Zeynep Günay'ın üstlendiği ve Nezaket Coşkun'un yönettiği bir yapım olarak öne çıkıyor.

Show TV'nin yapımcılığını O3 Medya'nın üstlendiği, ilgiyle izlenen dizisi 'Sandık Kokusu'na sürpriz bir isim konuk oluyor. Başarılı oyuncu Gülcan Arslan, sevilen dizinin çarşamba akşamı yayınlanacak yeni bölümünde izleyicilerle buluşacak.

gülcan arslan

Senaryosunu Melis Civelek ile Zeynep Gür'ün kaleme aldığı, kreatif danışmanlığını Zeynep Günay'ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Nezaket Coşkun'un oturduğu 'Sandık Kokusu'nun başrollerinde; Özge Özpirinçci, Demet Akbağ, Metin Akdülger, Necip Memili, Meriç Aral, Seda Türkmen, Levent Can ve Uğur Yücel gibi başarılı isimler yer alıyor.

'Sandık Kokusu', yeni bölümüyle 8 Mayıs Çarşamba günü saat 20.00’de SHOW TV’de...

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.