TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sandık Kokusu dizisinin son bölümünde neler yaşandı? Sandık Kokusu yeni bölüm fragmanı yayınlandı...

Show TV'nin O3 Medya tarafından yapımcılığı üstlenilen dizisi "Sandık Kokusu", heyecan dolu 20. bölüm fragmanıyla izleyicilerin karşısına çıktı. Son bölümde, Karsu'nun Hasan'ın dükkanına sert bir konuşma yapması ve Reha'nın tehditkar sözleri, önümüzdeki bölümde neler olacağı konusundaki merakı artırdı. Fragmanda ise Lale'nin, Karsu'dan başlayarak herkesden intikam almaya karar verdiği görülüyor. İşte önceki bölümde yaşananlar.

Haber Giriş Tarihi: 30.04.2024 11:33
Haber Güncellenme Tarihi: 30.04.2024 11:33
Kaynak: HABER MERKEZİ
Sandık Kokusu dizisinin son bölümünde neler yaşandı? Sandık Kokusu yeni bölüm fragmanı yayınlandı...

Show TV'nin sevilen dizisi "Sandık Kokusu"nun yeni bölümünden ilk fragman yayınlandı. Özge Özpirinçci, Demet Akbağ, Metin Akdülger ve Necip Memili gibi isimlerin başrollerinde yer aldığı dizinin önceki bölümünde Karsu, annesine Hasan Bey'in kim olduğunu açıklamıştı. Sandık Kokusu'nun 20. Bölüm Fragmanı'nda ise Lale, ayrılığı zorlaştırmak için kirli oyunlara başvuruyor. Peki, şimdi neler olacak? İşte Sandık Kokusu'nun 20. bölüm fragmanı.

Sandık Kokusu son bölümünde neler yaşandı?

Sandık Kokusu'nun 19. Bölümünde; Filiz, Karsu'yu Hasan'la tanıştırmaya çalışırken, Karsu, Hasan ile ilgili tüm gerçekleri anlatmaya başlar.

Hasan'ı tanımayan Karsu, yeni gelen esnafı sıcak karşılarken, Atilla ise şok içindedir. Babasını yalnız yakalayıp Karsu'dan uzak durmasını ister.

Irmak, zor da olsa elindeki bütün delilleri teslim ederek Adnan'ı ihbar eder. Kendisinin ihbarcı olduğunu itiraf eden Irmak ile Adnan arasında yüzleşme yaşanır.

Karsu, Hasan'ın kim olduğunu öğrenir ve Filiz'i Hasan'ın kebapçısına girerken görür. Filiz'in Hasan'la görüştüğünü öğrenir ve annesinin peşinden kebapçıya girer. Filiz, Karsu'yu Hasan'la tanıştırmaya çalışırken, Karsu, Hasan ile ilgili bütün gerçekleri anlatmaya başlar.

Atilla'nın boşanır boşanmaz Karsu ile birleşeceğini öğrenen Reha, onları durdurmak için Hasan'la görüşmek gibi çeşitli planlar yapar. Reha'nın planları beklediği gibi işleyecek midir?

Sandık Kokusu 20. bölümüyle 1 Mayıs 2024 Çarşamba akşamı Show TV'de ekrana gelecek.

Sandık Kokusu dizisi oyuncuları

KARSU Özge Özpirinçci

FİLİZ Demet Akbağ

ATİLLA Metin Akdülger

REHA Necip Memili

OZAN Şahin Sancak

ŞÜKRAN İnci Şen

TÜRKAN Nalan Okçuoğlu

İPEK Arya Bozabalı

EKREM Emre Şen

GÜLAY Sedef Pehlivanoğlu

TILSIM Mina Akdin

KUZEY Sarp Kaan Altınçapa

SELİN Miray Yeral

IRMAK Meriç Aral

ADNAN Levent Can

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.