TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sandık Kokusu 19. Bölüm fragmanı yayınlandı! Sandık Kokusu'nda bu hafta neler olacak?

Show TV’nin yeni dizisi Sandık Kokusu 18. bölüm seyreden izleyiciler 19. Bölüm fragmanını araştırmaya koyuldu. Merakla beklenen Sandık Kokusu 19. Bölüm fragmanı yayınlandı. Sandık Kokusu'nda bu hafta izleyicileri neler bekliyor?

Haber Giriş Tarihi: 19.04.2024 14:17
Haber Güncellenme Tarihi: 19.04.2024 14:17
Kaynak: HABER MERKEZİ
Sandık Kokusu 19. Bölüm fragmanı yayınlandı! Sandık Kokusu'nda bu hafta neler olacak?

Show TV’nin yeni dizisi Sandık Kokusu, her Çarşamba saat 20:00’da izleyicileri ekran karşısına kilitliyor…

SANDIK KOKUSU SON BÖLÜMDE NE OLDU?

Sandık Kokusu'nun 18. Bölümünde; Atilla, Lale’ye boşanma işlemlerine başlayacağını söyler. Lale pek istekli olmasa da kabul etmiş gibi görünür. Bakalım sonrasında neler yapacaktır?Hasan, Atilla’nın geri adım atmayacağını anlayınca Mert ile konuşmaya gider. Yıllar sonra babasını karşısında gören Mert çok şaşırır. Ancak korkmak yerine yılların hesabını sorar.Irmak, Adnan uyur uyumaz bilgisayarını kurcalamaya başlar. İstediğini almıştır ancak bulduklarıyla ne yapacağına karar veremez. Mafya işlerinden tamamen elini çeken Atilla, kitapçının yanında kafe açar. Bu duruma sinir olan Karsu ile aralarında tatlı çekişmeler başlar. O sırada bir dükkanın daha açılışı için hazırlık yapılıyordur. Acaba yeni komşu kim olacaktır?

SANDIK KOKUSU KONUSU

Sandık Kokusu, güçlü bir kadının ayakta kalma mücadelesini, aile olabilmenin, geçmişten gelen yüklere rağmen özgürleşebilmenin zorlu yolculuğunu derinlikli karakterleriyle izleyici ile buluşturuyor.

Anne ve kızlarının hikayelerinin anlatılacağı dizide; kah gülecek kah ağlayacak ama her zaman kendinizden bir şeyler bulacaksınız.

SANDIK KOKUSU OYUNCU KADROSU

Show TV’nin yeni dizisi Sandık Kokusu, oyuncu kadrosunda birbirinden başarılı pek çok isim yer alıyor.

Özge Özpirinççi (Karsu Çelik), Demet Akbağ (Filiz Çelik), Metin Akdülger (Atilla Saran), Necip Memili (Reha Özkan) gibi isimler Sandık Kokusu dizisinin oyuncu kadrosunda yer alıyor.

SANDIK KOKUSU 19. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI

Sandık Kokusu dizisinin 19. Bölüm fragmanı yayınlandı. Sandık Kokusu 19. Bölümde ne olacak? Sandık Kokusu dizisinin 19. Bölüm fragmanını aşağıda yer alan linke tıklayarak izleyebilirsiniz.

SANDIK KOKUSU 19. BÖLÜM FRAGMANINI BURAYA TIKLAYARAK İZLEYEBİLİRSİNİZ.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.