TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Salı akşamı izleyenleri ekrana kilitleyen “Bahar” dizisinin kadrosunda kimler var? Dizi nerede çekiliyor?

Salı akşamları Show TV ekranlarında yayınlanan dizi; oyuncu kadrosu ve hikayesiyle izleyenleri ekrana kilitliyor. İkinci bölümüyle salı akşamı ekranlarda olan diziye ait detaylar için haberimize bekliyoruz...

Haber Giriş Tarihi: 21.02.2024 16:48
Haber Güncellenme Tarihi: 21.02.2024 16:48
Kaynak: HABER MERKEZİ
Salı akşamı izleyenleri ekrana kilitleyen “Bahar” dizisinin kadrosunda kimler var? Dizi nerede çekiliyor?

Salı günleri Show TV ekranlarında yer alan Bahar dizisi sağlam oyuncu kadrosu ve hayatın tam da içinden olan senaryosuyla izleyenlerin büyük beğenisini topladı. Bahar'ın kadrosunda on binlerin beğenisini toplayan Demet Evgar, Buğra Gülsoy, Mehmet Yılmaz Ak, Ecem Özkaya, gibi isimler bulunuyor. Bahar, yirmi sene öncesinde tıp fakültesini bitirip dereceyle mezun olmuş, fakat doktorluk mesleğini yapmak yerine ev hanımlığını tercih etmek durumunda kalmış bir kadının hayatına odaklanıyor.

bahar sitesi

Milyonların beğenisini toplayan “Bahar” dizisinin konusu

Bahar karakteri (Demet Evgar), 2.bölümünde ölümle karşı karşıya geldiği anda dışarıdan ‘oldukça kusursuz' görünen ailesinin özellikle de eşi Timur’un (Mehmet Yılmaz Ak) hiç görmediği bir yüzüyle karşılaşacak. Bahar’ın yaşadığı ani karaciğer hastalığı ile ailedeki tüm düzen değişecek. Bu süreçte Evren karakteri (Buğra Gülsoy), her manada Timur’un rakibi olacak gibi gözüküyor. Bahar’ın hayatını tekrardan kurmak istemesi ise çoğunlukla trajikomik hikayeler yoluyla izleyiciye umut aşılayacak.

bahar sitesi

“Bahar”ın birinci bölümünde neler yaşandı?

Bahar dizisinin ilk bölümünde; Bahar karakteri (Demet Evgar), oldukça başarılı bir cerrah olan Timur Yavuzoğlu (Mehmet Yılmaz Ak)’yla evlilik sürdürmektedir. Hayatını tamamıyla eşine ve çocuklarına adamış bir ev hanımıdır. Dışarıdan oldukça mutlu ve kusursuz gözüken Yavuzoğlu Ailesi, Bahar’ın ani hastalığıyla sarsılır.  Bahar’ın doktoru Evren (Buğra Gülsoy), onu kurtarmak için çok kararlıdır.

Bahar’ın doktoru Evren tek kurtuluş yolunun karaciğer nakli olduğunu söyler. Donör arandığı süreç içinde ailesinden bir tek eşi Timur’un karaciğeri uyumlu çıkar. Karmaşık duygular içerisinde olan Timur eşine karaciğer nakli için yardımcı olacak mı? Büyük bir sınava tabi olan Yavuzoğlu ailesini bu yaşanan talihsiz hastalığın ardından çok daha değişik günler bekliyordur. Yavuzoğlu ailesi için bundan sonra hiçbir şey eskisi gibi olmayacak.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.