TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sakla Benim 24. bölüm fragmanı yayınlandı! Mete ve İncila kaçma planları yapıyor: Sakla Beni yeni bölümde neler olacak?

18 Nisan Perşembe akşamı ekrana gelecek olan Sakla Beni dizisinin 24. bölümünde, başrollerde Uraz Kaygılaroğlu, Cemre Baysel ve Asude Kalebek yer alıyor. Star TV'de yayınlanacak olan dizinin 24. bölüm fragmanı da yayınlandı. Peki, Sakla Beni yeni bölümde neler olacak, Mete ve İncila kaçabilecek mi? İşte detaylar...

Haber Giriş Tarihi: 17.04.2024 12:19
Haber Güncellenme Tarihi: 17.04.2024 12:19
Kaynak: HABER MERKEZİ
Sakla Benim 24. bölüm fragmanı yayınlandı! Mete ve İncila kaçma planları yapıyor: Sakla Beni yeni bölümde neler olacak?

Sakla Beni'nin senaryosu, Armağan Gülşahin ve Nergis Otluoğlu Akoğlu tarafından kaleme alınırken, yapımcılığını OGM Pictures üstleniyor. Sakla Beni yönetmen koltuğunda ise Nadim Güç yer alıyor. Başrollerinde Uraz Kaygılaroğlu, Cemre Baysel ve Asude Kalebek'in olduğu dizi, izleyicilerle buluşmaya devam ediyor. Peki, Sakla Beni yeni bölümde neler olacak, Mete ve İncila kaçabilecek mi? Detaylar haberimizde...

Sakla Beni yeni bölümde neler olacak?

İncila, kendisinden habersiz yapılan planı öğrendiğinde büyük bir şaşkınlık yaşarken, bu haberi duyan Naz ise duruma çok öfkelendi. İncila'nın meselesinden haberdar olduğunu Mete'ye söyleyen Kont Ziya, bu ilişkinin imkansızlığına vurgu yapar.

Kadir, iş konusunda yaşananlar yüzünden Naz'a kızgındır ve onun affını kazanabilmek için yoğun çaba sarf eder. Ancak yaşanan bir gelişme, Naz'ın moralini yeniden düzeltecektir. İçindeki yüklerden yorgun düşen İncila, Mete'nin bu konudaki tavrından rahatsız olur.

Kadir, bazı gerçekleri söylemek için Mete'nin karşısına geçerken, İncila ise Kadir'i hissettiği duygular ve atacağı adımlar konusunda cesaretlendirir. Önemli bir konuşmaya kulak misafiri olan ve Mete ile büyük bir yüzleşme yaşayan Naz, Mete'nin aşkına sahip çıkması için hiç beklenmedik bir hamle yapar.

Sakla Beni'nin 24. bölüm fragmanı yayınlandı! Mete ve İncila kaçıyor! Yeni bölüm, 18 Nisan Perşembe akşamı saat 20.00'de Star TV ekranlarında izleyicilerle buluşacak.

Sakla Beni son bölümde neler oldu?

İncila, kendisinden habersiz yapılan planı öğrenince büyük bir şaşkınlık yaşarken, bu haberi duyan Naz ise duruma çok öfkelenir. İncila'nın meselesinden haberdar olduğunu Mete'ye söyleyen Kont Ziya, bu ilişkinin imkansızlığına vurgu yapar.

Kadir, iş konusunda yaşananlar yüzünden Naz'a kızgındır ve onun affını kazanabilmek için yoğun çaba harcar. Ancak yaşanan bir gelişme, Naz'ın moralini yeniden düzeltir. İçinde taşıdığı yüklerden yorgun düşen İncila, Mete'nin bu konudaki tavrından rahatsız olur.

Kadir, bazı gerçekleri söylemek için Mete'nin karşısına geçerken, İncila ise Kadir'i hissettiği duygular ve atacağı adımlar konusunda cesaretlendirir. Çok önemli bir konuşmaya kulak misafiri olan ve Mete ile büyük bir yüzleşme yaşayan Naz, Mete'nin aşkına sahip çıkması için hiç beklenmedik bir hamle yapar.



Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.