TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sakla Beni izleyicilerine veda ediyor! İncila hamile... Dizininin final bölümü fragmanı yayınlandı, Sakla beni final bölümünde neler olacak?

Star TV'nin sevilen dizisi Sakla Beni, heyecan dolu final bölümüyle 2 Mayıs Perşembe akşamı izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor. Uraz Kaygılaroğlu, Cemre Baysel ve Asude Kalebek'in başrollerini paylaştığı dizi, final fragmanıyla merak uyandırdı. Peki Sakla Beni final bölümünde neler olacak? İşte detaylar...

Haber Giriş Tarihi: 01.05.2024 10:20
Haber Güncellenme Tarihi: 01.05.2024 10:20
Kaynak: HABER MERKEZİ
Sakla Beni izleyicilerine veda ediyor! İncila hamile... Dizininin final bölümü fragmanı yayınlandı, Sakla beni final bölümünde neler olacak?

Star TV'nin ekranlara getirdiği sevilen dizi Sakla Beni, senaryosunu Armağan Gülşahin ve Nergis Otluoğlu Akoğlu'nun kaleme aldığı, başrollerinde Uraz Kaygılaroğlu, Cemre Baysel ve Asude Kalebek'in yer aldığı bir yapım. Dizinin yapımcılığını OGM Pictures üstlenirken, yönetmen koltuğunda ise Nadim Güç oturuyor. Dizi, izleyicilere duygu dolu anlar yaşatırken, başarılı senaryo ve yönetmenlikle de dikkat çekiyor. Bu kapsamda Sakla Beni final bölümünde neler olacak? Detaylar haberimizde...

SAKLA BENİ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Ziya, Atıf'ın hedef aldığı bir kurşunla karşı karşıya kaldığında, ölümle yaşam arasında gidip gelirken, ailenin tüm fertlerini derin bir endişe sarar. Bekleyiş kaygıyla dolarken, Filiz, Ziya için bir fedakarlık yapmaya karar verir.

Naz ve Kadir, aile büyükleriyle ilişkilerini paylaşma kararı alarak, birbirlerine duydukları sevgiyi açığa çıkarırlar. Filiz ve Yüksel, çocuklarının ilişkisine pek sıcak bakmasalar da ortak bir amaç için iş birliği yapmaya karar verirler.

Dedesine ateş edenlerden intikam almaya kararlı olan Mete, Kadir'in yardımıyla Akın'a bir intikam mesajı gönderir. Kadir ve Naz, aldıkları önemli kararı tüm aileye duyururken, beklenmedik bir sürprizle karşılaşırlar.

SAKLA BENİ KONUSU

Mete ve Naz, zengin ve etkili ailelerin mirasçılarıdır. Hayatları boyunca her istediklerini elde etmeye alışkın olan bu ikili, ailelerinin geçmişte verdiği bir sözle başlayan hikayelerini, birbirlerinden kopamayan bir ilişkiye dönüştürmüşlerdir. Ancak Naz'ın çocukluğundan beri yanında olan hizmetçisi İncila'nın ansızın Mete'nin karşısına çıkması, Mete'nin hayatındaki tüm kararları sorgulamasına neden olur. İncila ile Mete arasındaki bu beklenmedik karşılaşma, Naz'ın ısrarla şekillendirdiği hikayenin yönünü değiştirerek, Mete'nin gerçek aşkı bulma şansını etkileyebilir mi?

İki güçlü ailenin ve onların çocuklarının dokunaklı hikayesi, sırların ve duyguların derinliklerine doğru bir yolculuğa davet ediyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.