TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sakla Beni 25. Bölüm fragmanı yayınlandı! Sakla Beni'nin bu haftaki bölümünde neler olacak?

Star TV’nin yeni dizisi Sakla Beni 24. bölüm seyreden izleyiciler 25. bölüm fragmanını araştırmaya koyuldu. Merakla beklenen dizi Sakla Beni 25. Bölüm fragmanı yayınlandı. Bu hafta izleyicileri neler bekliyor?

Haber Giriş Tarihi: 19.04.2024 14:37
Haber Güncellenme Tarihi: 19.04.2024 14:37
Kaynak: HABER MERKEZİ
Sakla Beni 25. Bölüm fragmanı yayınlandı! Sakla Beni'nin bu haftaki bölümünde neler olacak?

Star TV’nin yeni dizisi Sakla Beni, her Perşembe saat 20:00’da Star TV ekranlarında yayınlanacak…

SAKLA BENİ SON BÖLÜMDE NE OLDU?

Mete'nin herkesin önünde İncila'yı sevdiğini söylemesi büyük bir şaşkınlık yaratır. Artık gerçekleri gizlemek istemeyen Mete attığı bu adımdan pişmanlık duymazken, İncila ise onun bu gerçeği böyle ulu orta bir yerde dile getirmesini doğru bulmaz.

Aşka ve sevgiye inanan Naz, Mete ile İncila arasındaki duyguları kabullense de en başından beri gerçeği sakladıkları için kendini kandırılmış hisseder. Ona en büyük destek yine Kadir'den gelir. Mete ile İncila ise gerçeklerin ortaya çıkmasıyla bozulan aile ilişkilerini düzeltebilmek için çaba harcarlar. Naz ile Kadir ilişkilerinde büyük ve heyecan verici adımlar atarlar.

Hayata dair bazı gerçekleri daha iyi fark eden Kont Ziya, Atıf ile karşı karşıya gelir. İntikam peşine düşen büyük bir düşman beklenmedik bir anda Kont Ziya'nın karşısına çıkar.

SAKLA BENİ KONUSU

Mete ve Naz, zengin ve güçlü ailelerinin gözbebeği çocuklarıdır. İkisi de şımartılmış, hayatta her istediğini almaya alışmıştır. Çocukluklarında ailelerin verdiği sözle başlayan hikayeleri, birbirlerinden kopamamalarıyla bugün evliliğe doğru akar. Fakat Naz’ın çocukluğundan beri yanında olan hizmetlisi İncila’nın ansızın Mete’nin karşısına çıkması, Mete’nin hayatta verdiği tüm kararları sorgulamasına neden olur. İncila ve Mete arasında yaşanan bu karşılaşma, Naz’ın tüm inatçılığıyla yazdığı bu hikâyenin yönünü değiştirip Mete’nin gerçek aşkı bulmasını sağlayabilecek mi?

İki aile ve onların çocuklarının hikâyesi.

SAKLA BENİ OYUNCU KADROSU

Star TV’nin yeni dizisi Sakla Beni’nin oyuncu kadrosunda birbirinden başarılı pek çok isim yer alıyor. Uraz Kaygılaroğlu, Cemre Baysel, Asude Kalebek, Şenay Gürler, Ceyda Düvenci, Nilüfer Açıkalın, Sevinç Erbulak, Gökşen Ateş, Kamil Güler, Nizam Namidar, Sera Tokdemir, Edip Saner, Açelya Devrim Yılhan, Sıla Korkmaz, Emine Uyar ve Tamer Levent gibi isimler Sakla Beni isimli dizinin oyuncu kadrosunda yer alıyor.

SAKLA BENİ 25. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI

Sakla Beni dizisinin 25. Bölüm fragmanı yayınlandı. Sakla Beni 25. Bölümde ne olacak? Sakla Beni dizisinin 25. Bölüm fragmanını aşağıda yer alan linke tıklayarak izleyebilirsiniz.

SAKLA BENİ 25. BÖLÜM FRAGMANINI BURAYA TIKLAYARAK İZLEYEBİLİRSİNİZ.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.