TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Şahane Hayatım yeni bölümünde neler yaşanacak? Şokların yaşanacağı yeni bir bölüm geliyor...

Her hafta Çarşamba akşamları NOW kanalında yayınlanan ve izleyiciyi her bölüm şaşırtmayı seven Şahane Hayatım dizisinin yeni bölümünde neler yaşanacağı merak edildi. Çarşamba akşamlarının sevilen dizisi Şahane Hayatım'ın yeni bölümüne dair detaylar haberimizde...

Haber Giriş Tarihi: 30.04.2024 11:43
Haber Güncellenme Tarihi: 30.04.2024 11:43
Kaynak: HABER MERKEZİ
Şahane Hayatım yeni bölümünde neler yaşanacak? Şokların yaşanacağı yeni bir bölüm geliyor...

NOW kanalında Çarşamba akşamları yayınlanan Şahane Hayatım dizisinin 25. bölümünden kareler paylaşıldı. Peki, Şahane Hayatım yeni bölümünde neler olacak? İşte detaylar...

Bu hafta, Ay Yapım'ın sevilen dizisi "Şahane Hayatım"da, Hilal Altınbilek, Onur Tuna, Yiğit Özşener, Serkan Keskin, Nesrin Cavadzade, Sumru Yavrucuk, Gökçe Eyüboğlu ve Caner Topçu gibi başarılı isimlerin bulunduğu kadro izleyicilere şok üstüne şok yaşatacak.

ŞAHANE HAYATIM YENİ BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK?

Onur'la olan görüntüleri ifşa edilen Didem, Şebnem ve Melisa'ya karşı adımlar atmaya başlar ve ikisini hedef alan bir video paylaşır. Bu video, sosyal medyada geniş çapta yankı uyandırır.

Videoyu sindiremeyen Şebnem, Didem'i en zayıf noktasından vurmayı planlar ve Mange'yi Didem'in elinden alır. Diğer yandan, Onur, Didem'le olan görüntülerini çeken Ahmet'i tuzağa düşürmeye çalışır.

Köşeye sıkışan Ahmet, Mesut'tan yardım talep eder. Mange'yi kaybeden Didem, intikam duygusuyla daha da güçlenir ve Şebnem'in evini alması için Onur'a baskı yapmaya başlar.

Zaten evde Şebnem'in yaşamasını istemeyen Onur, evin boşaltılması için Şebnem'e ihtar gönderir. Çaresiz kalan Şebnem, yine en büyük yardımı Mesut'tan bulur. Şebnem ve Melisa, Didem'e karşı birlikte mücadele ederken, artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.