TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Rüya ölüyor! Yabani 32. Bölümde neler olacak?

FOX TV'de yayınlanan Yabani dizisi, izleyiciler tarafından büyük bir ilgiyle takip ediliyor. 31. bölümün ardından izleyiciler, hemen yeni bölüm fragmanının yayınlanıp yayınlanmadığını araştırmaya başladılar. Yeni bölüm fragmanı, dizinin tutkulu takipçileri tarafından büyük bir merak ve heyecanla bekleniyordu. Sonunda, uzun bekleyişin ardından Yabani dizisinin 32. bölüm fragmanı yayınlandı. İzleyiciler, fragmanı izleyerek gelecek bölümde neler olacağını keşfetme fırsatını buldular. Peki, bu hafta Yabani'de neler olacak? Yabani 32. Bölümde neler olacak? Fragmanın bize sunduğu ipuçlarına göre, heyecan dolu bir bölüm bizi bekliyor.

Haber Giriş Tarihi: 29.04.2024 14:50
Haber Güncellenme Tarihi: 29.04.2024 14:50
Kaynak: HABER MERKEZİ
Rüya ölüyor! Yabani 32. Bölümde neler olacak?

Yabani 31. Bölümde Serhan’ın Neslihan’ı evlilik tuzağına çektiği ortaya çıkınca, Güven kontrolünü kaybetti. Tam da Melek’in anlatacakları yüzünden Yaman artık Serhan’ın tüm foyasını ortaya çıkarmak üzereyken, Güven’in kontrolsüz çıkışı Serhan’a çok ihtiyacı olan bir koz verdi. Bedeli ağır olsa da Serhan eline geçen bu yeni kozu sonuna kadar kullanacak. Çünkü Şebnem’le kirli sırları çorap söküğü gibi ortaya dökülmeye başladı ve Serhan kendini bu beladan kurtarmak için her şeyi göze aldı. Ancak tek bir şeye engel olamaz. Çocuklarının her şeyi öğrenmesine! Rüya sadece dünyaya gelecek kardeşi için bir süre susmaya razı. Yaman onun bir şeyler sakladığından emindir artık ama ne olduğunu çözemiyor. Alaz’la Çağla da Rüya’nın sırrına ortak olunca, işler karıştı. Artık sadece sevgilisi değil, kardeşleri de mi Yaman’a yalan söyleyecek? Alaz babasının onu sürüklediği bu kadere bir kez daha isyan etti. Serhan gibi bir adam olmak, en yakınındakilere tekrar ve tekrar ihanet etmek, en sevdiklerine zarar vermek demek. Alaz, babasının omuzlarına yüklediği bu ağır mirası nasıl taşıyacağını bilmiyor. Günün birinde Asi’ye zarar vereceği korkusu, Alaz’a hiç istemediği bazı adımlar attı. Artık kime güveneceğini şaşırmış olan Yaman, Elif’in uyarılarını ciddiye almaya başladı. Fakat Elif’in Yaman’a söylenen tüm yalanları ortaya dökme çabası, birinin canının ciddi şekilde yanmasıyla sonuçlanmak üzere. Heyecan dolu bu bölümden sonra 32. Bölümde neler olacağı merak ediliyor? Peki, Yabani 32. Bölümde neler olacak? Detaylar haberimizde…

yabani

Yabani 32. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Yabani 32. Bölüm fragmanında büyük yüzleşme! Yaman, Rüya’nın sakladığı gerçekleri öğrenir. Artık Rüya ile olamayacağın söyler. Rüya Çağla ile tartışırken uçurumdan düşer. Peki Rüya ölüyor mu? Yabani 32. Bölüm Cumartesi akşamı izleyicilerle buluşacak.

YABANİ DİZİSİNİN KONUSU NE?

Köklü bir aileden kaçırılıp sokaklara düşen bir çocuğun, yıllar sonra evine dönmesi ile kendini yeniden var etme mücadelesini anlatıyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.