TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Rüya bulunacak mı? Yabani 33. bölümde neler olacak?

NOW TV'de yayınlanan Yabani dizisi, izleyiciler tarafından büyük bir ilgiyle takip ediliyor. 32. bölümün ardından izleyiciler, hemen yeni bölüm fragmanının yayınlanıp yayınlanmadığını araştırmaya başladılar. Yeni bölüm fragmanı, dizinin tutkulu takipçileri tarafından büyük bir merak ve heyecanla bekleniyordu. Sonunda, uzun bekleyişin ardından Yabani dizisinin 33. bölüm fragmanı yayınlandı. İzleyiciler, fragmanı izleyerek gelecek bölümde neler olacağını keşfetme fırsatını buldular. Peki, bu hafta Yabani'de neler olacak? Yabani 33. Bölümde neler olacak? Fragmanın bize sunduğu ipuçlarına göre, heyecan dolu bir bölüm bizi bekliyor.

Haber Giriş Tarihi: 10.05.2024 11:11
Haber Güncellenme Tarihi: 10.05.2024 11:11
Kaynak: HABER MERKEZİ
Rüya bulunacak mı? Yabani 33. bölümde neler olacak?

Yabani'nin 32. bölümünde Elif, son gücüyle Yaman'a bir ipucu bırakmıştı. Yaman, bu ipucunu takip ederek kimin çarpıp kaçtığını bulmaya kararlıydı. Asi ve Cesur dışında güvendiği kimse kalmayan Yaman, gençleri Rüya, Alaz ve Çağla'yı ayrı ayrı takibe aldı. Asi'nin bilgi toplamak için yaklaşması, Alaz'ın işine yaradı. Ayrıca, Neslihan da gençlerin karmaşık ilişkisine müdahil olmaya çalıştı. Yaman, Alaz'la aralarındaki güçlenen kardeşlik duygusuna güvenmeye başlar. Bu heyecan dolu bölümün ardından, 33. bölümde neler olacağı ise merak konusu. Yabani 33. bölümünde neler olacak? Detaylar haberimizde…

yabani

YABANİ 33. BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK?

Yabani'nin son bölümü nefesleri kesmişti ve yeni bölüm heyecanla bekleniyor. Rüya hala bulunamıyor ve Yaman için dünya duruyor. Rüya olmadan bu savaşı sürdürme arzusu da tükenmek üzere. Neslihan ve Güven ise tek amacı oğullarını ayakta tutmaya çalışmakla meşgul.

Çağla, Rüya ile ilgili yalanlar söylüyor ve Şebnem'den kalan ve Serhan'ın suçlarını ispat eden ses kaydını saklamaya çalışıyor. Alaz, kardeşinin yalanına ortak olmak zorunda kalıyor ve kendini mahvetmesine engel olabilecek tek kişi Asi gibi görünüyor. Ancak Asi, ikizlerin sakladıklarını öğrenmeye kararlı.

Rüya'nın akıbeti netleştikçe, Yaman'ın öfkesinin odak noktası Şebnem oluyor. Kızını da kendi günahları uğruna kurban eden Şebnem'i yakalamak, Yaman'ın tek amacı. Serhan ise hayalini gerçekleştirmiş ve ailesiyle evine geri dönmüş durumda. Ancak Şebnem'i bulup saf dışı bırakmadan önce oyunlarını bozması gerekiyor. Ancak Şebnem, Serhan'ı da sürüklemeden yanmamaya kararlı ve planını yapmış durumda. Artık Serhan'la Şebnem, özellikle Rüya'ya yapılanlardan sonra, iki düşman olarak karşı karşıya. Ve bu çatışmanın sonucu herkesin kaderini etkileyecek güçte."

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.