TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Rodrigo Becao kimdir? Rodrigo Becao ne kadar maaş alıyor?

Brezilyalı profesyonel futbolcu Rodrigo Becao’nun hayatı merak ediliyor ve arama motorlarında sık sık aratılıyor. Biz de sizin için Rodrigo Becao hakkında merak edilen tüm detayları derledik. Peki Rodrigo Becao kimdir ve ne kadar maaş alıyor? İşte detaylar…

Haber Giriş Tarihi: 07.05.2024 14:41
Haber Güncellenme Tarihi: 07.05.2024 14:41
Kaynak: HABER MERKEZİ
Rodrigo Becao kimdir? Rodrigo Becao ne kadar maaş alıyor?

Başarılı futbolcu Rodrigo Becao hakkında bilgiler merak konusu oldu. Brezilyalı profesyonel futbolcuya dair merak edilenleri sizler için derledik. Peki Rodrigo Becao kimdir ve ne kadar maaş alıyor? Detaylar haberimizde…

Rodrigo Becao kimdir?

Rodrigo Nascimento França, bilinen adıyla Rodrigo Becao, Brezilyalı profesyonel bir futbolcudur. Şu anda Süper Lig takımlarından Fenerbahçe'de defans pozisyonunda görev yapmaktadır.

Becao, 19 Ocak 1996 tarihinde Salvador, Bahia, Brezilya'da doğmuştur. Futbol kariyerine Esporte Clube Bahia altyapısında başlamış ve 2015 yılında profesyonel sözleşme imzalayarak A takıma yükselmiştir. Bahia'da 18 maça çıkıp 1 gol atmıştır.

rodrigo becao

Rodrigo Becao, 2018-2019 sezonunda Rusya'nın CSKA Moskova takımına kiralık olarak transfer oldu ve burada 28 maçta forma giydi. 2019 yılında İtalyan kulübü Udinese'ye transfer oldu ve 2023 yılına kadar burada oynadı. Udinese formasıyla 127 maça çıkıp 6 gol attı.

Rodrigo Becao ne kadar maaş alıyor?

Rodrigo Becao senelik 1.8 milyon euro kazanıyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.