TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Rade Krunic kimdir? Rade Krunic ne kadar maaş alıyor?

Fenerbahçe taraftarlarının merakla araştırdığı isimlerden biri olan Rade Krunic, Bosna-Hersek milli takımında da boy gösteriyor. Biz de sizin için Rade Krunic hakkında merak edilen tüm detayları derledik. Peki Rade Krunic kimdir ve ne kadar maaş alıyor? İşte detaylar…

Haber Giriş Tarihi: 07.05.2024 14:57
Haber Güncellenme Tarihi: 07.05.2024 14:57
Kaynak: HABER MERKEZİ
Rade Krunic kimdir? Rade Krunic ne kadar maaş alıyor?

Fenerbahçe’de forma giyen başarılı futbolcu Rade Krunic hakkında merak edilen tüm detayları sizler için derledik. Peki Rade Krunic kimdir ve kaç yaşında? Detaylar için haberimize göz atabilirsiniz…

Rade Krunic kimdir?

Rade Krunic, 7 Ekim 1993 doğumlu Bosnalı bir profesyonel futbolcudur ve orta saha pozisyonunda Serie A kulübü Milan ile Bosna-Hersek milli takımında görev yapmaktadır.

Fenerbahçe ile adı anılan Krunic, futbol kariyerine Sutjeska Foca'da başladıktan sonra 2013 yılında Donji Srem'e transfer oldu. 2014 yılında Hellas Verona'ya transfer oldu ve aynı yıl Donji Srem'e kiralık olarak döndü.

2015 yılında Borac Čačak'a transfer oldu. Aynı yıl içerisinde Empoli ile anlaşma sağladı. 2019 yılında ise İtalyan devi Milan'a transfer oldu.

rade krunic

Bosna-Hersek için eski bir genç milli olan Krunic, 2016 yılında A milli takım debutunu yapmış ve o tarihten beri 20'den fazla milli maçta forma giymiştir.

Rade Krunic, ön libero ve merkez orta saha pozisyonlarında forma giymiştir. Kariyeri boyunca toplam 314 maçta 23 gol atmış ve 31 asist yapmıştır.

Rade Krunic ne kadar maaş alıyor?

Rade Krunic yıllık 1,5 milyon euro kazanıyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.