TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Pelin Karahan'ın eşi Bedri Güntay kimdir? Bedri Güntay kaç yaşında?

Pelin Karahan’ın eşi Bedri Güntay’a dair bilgiler merak ediliyor ve sıklıkla arama motorlarında aratılıyor. Biz de sizin için Bedri Güntay hakkında merak edilenleri derledik. Peki Bedri Güntay kimdir? İşte detaylar…

Haber Giriş Tarihi: 29.03.2024 12:39
Haber Güncellenme Tarihi: 29.03.2024 12:39
Kaynak: HABER MERKEZİ
Pelin Karahan'ın eşi Bedri Güntay kimdir? Bedri Güntay kaç yaşında?

Ünlü dizi ve film oyuncusu Pelin Karahan'ın eşi olan Bedri Güntay, iş dünyasındaki başarılarıyla da dikkat çeken bir isimdir. Anadolu Üniversitesi İşletme Bölümü'nden mezun olan Güntay, bir güvenlik şirketinin yönetim kurulu başkanlığını üstlenmektedir. Peki Pelin Karahan’ın eşi Bedri Güntay kimdir? İşte detaylar…

Bedri Güntay Kimdir?

Türk işadamı Bedri Güntay, 1984 yılında doğmuştur. Eğitim hayatını Anadolu Üniversitesi İşletme Bölümü'nde tamamlayarak mezun olmuştur. İş yaşamına güvenlik sektöründe yönetici olarak adım atan Güntay, kısa sürede önemli başarılar elde etmiş ve bir güvenlik şirketinin yönetim kurulu başkanlığını üstlenmiştir.

bedri güntay

Bedri Güntay, iş dünyasındaki başarılarıyla tanınan bir isimdir. Farklı şirketlerde üst düzey yöneticilik yaparak sektördeki lider konumunu sağlamlaştırmıştır. Yenigün Temizlik ve Servis Hizmetleri San.Tic.A.Ş'de CEO, Candemir Yatırım Holding A.Ş.'de CEO ve Ulusal Güvenlik ve Koruma Hizmetleri San.Tic.A.Ş.’de CEO olarak görev yapmıştır.

Bedri Güntay, özel hayatında ünlü dizi ve film oyuncusu Pelin Karahan ile evlidir. Çift, 24 Haziran 2014 tarihinde gerçekleşen düğünle hayatlarını birleştirmiştir. Evliliklerinden sonra mutlu birlikteliklerini taçlandıran çiftin bu birlikteliğinden iki çocukları dünyaya gelmiştir. Bedri Güntay, iş dünyasındaki liderliği ve aile hayatındaki mutluluklarıyla Türkiye'nin tanıdığı ve sevdiği isimlerden biridir.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.