TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Pegasus’tan o ülkeye muhteşem kampanya: 1 Euro’ya uçuş fırsatı

Pegasus, 1 Euro'ya bilet kampanyasını duyurdu. Yeni güzergah için, 10-16 Mayıs tarihleri arasında vergiler hariç 1 Euro fiyatla biletler satın alınabilecek. Bu ucuz bilet fırsatı, belirtilen tarihlerde yapılan bilet alımları için geçerli olacak. İşte kampanyalı bilet hakkında merak edilenler…

Haber Giriş Tarihi: 10.05.2024 16:25
Haber Güncellenme Tarihi: 10.05.2024 16:25
Kaynak: HABER MERKEZİ
Pegasus’tan o ülkeye muhteşem kampanya: 1 Euro’ya uçuş fırsatı

Pegasus Hava Yolları tarafından yapılan duyuruya göre, yeni güzergahın biletleri, 10-16 Mayıs tarihleri arasında vergiler hariç 1 Euro kampanya fiyatıyla satışa sunuluyor.

Pegasus Hava Yolları Ticaret Genel Müdür Yardımcısı Onur Dedeköylü, açıklamada, Türkiye'nin turizm potansiyeline katkıda bulunmak için yeni uluslararası hatlar açtıklarını belirterek, "Yaz sezonunun başlamasıyla birlikte, İstanbul ve Edinburgh'u birbirine bağlamaktan mutluluk duyuyor, bu deneyimi en avantajlı fiyatlarla misafirlerimize sunmanın gururunu yaşıyoruz." şeklinde konuştu.

Pegasus’tan 1 Euro kampanyası

İLK UÇUŞ 27 HAZİRAN'DA

Pegasus, İskoçya'daki ilk uçuş noktası olan Edinburgh'a İstanbul Sabiha Gökçen'den haftanın iki günü düzenlenecek seferlerin başlangıcını 27 Haziran olarak duyurdu.

Yeni hattın biletleri ise açılışa özel olup, 10-16 Mayıs tarihleri arasında 2.500 koltukla sınırlı olarak vergiler hariç 1 Euro kampanya fiyatıyla satışa sunulacak.

İstanbul Sabiha Gökçen'den Edinburgh'a düzenlenecek uçuşlar perşembe ve pazar günleri saat 11.40'ta başlayacak, Edinburgh Havalimanı'ndan ise aynı günler saat 15.30'da gerçekleştirilecek.

Kampanya sonrası, yeni hattın biletleri 49,99 Euro'dan başlayan fiyatlarla satışa sunulacak.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.