TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Osman Bey’in planı işe yarayacak mı? Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak?

ATV'nin büyük bir heyecanla takip edilen dizisi "Kuruluş Osman" 8 Mayıs Çarşamba akşamı izleyicisiyle buluşuyor. Başrollerinde Burak Özçivit, Özge Törer ve Yıldız Çağrı Atiksoy gibi usta oyuncuların yer aldığı dizi, her hafta soluksuz izlenen yeni bölümleriyle ekranlara geliyor! Peki, "Kuruluş Osman"ın yeni bölümünde neler yaşanacak? İşte beklenen detaylar…

Haber Giriş Tarihi: 07.05.2024 10:46
Haber Güncellenme Tarihi: 07.05.2024 10:46
Kaynak: HABER MERKEZİ
Osman Bey’in planı işe yarayacak mı? Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak?

Her hafta milyonlarca izleyiciyi ekran başına kilitleyen "Kuruluş Osman", 159. bölümüyle yine nefesleri kesmeye hazırlanıyor. Bu hafta, Boran'ın ölümü Osman Bey'in elinden mi olacak sorusu izleyicilerin kafasını kurcalıyor. Peki, Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? İşte detaylar haberimizde...

kuruluş osman

KURULUŞ OSMAN YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Kuruluş Osman dizisinin heyecanla beklenen yeni bölümünde, Osman Bey'in tuzaklarla dolu dünyasına karşı verdiği mücadele izleyicileri ekranlara kilitleyecek. Özellikle, karşılaşacaklarıyla Boran'ın kaderi ve Osman Bey'in vereceği kararlar büyük merak uyandırıyor: Boran'ın ölümü, Osman Bey'in elinden mi olacak?

Diğer tarafta, Yakup Bey, İbrahim Bey ve Melike Hatun'un uç pazara dönüşü, intikam ateşini daha da alevlendiriyor. Melike Hatun'un Kayıları hedef alan şaşırtıcı bir planı var. Ancak bu planın ne olduğu ise izleyicilerin kafasındaki en büyük soru işareti.

Gonca Hatun'un yakalanması ve babasının karşısına çıkması, diziye yeni bir gerilim katıyor. Gonca'nın akıbeti ne olacak, merakla bekleniyor.

Osman Bey ise her şeyin sonunda Ahmet'in katilini bulup Alaeddin'i aklamak için büyük bir çaba içinde. Ancak kadının mahkemesini yönetecek olan Kadı'nın kim olduğu, işleri daha da karmaşık hale getiriyor. Osman Bey, asıl katili bulma planını Kadı'nın peşine düşerek gerçekleştirmeye çalışacak.

Diğer yandan, Melike Hatun'un Ulcay ile görüşüp ondan Kadı'yı öldürmesini istemesi, işleri daha da karıştırıyor. Osman Bey'in planı, Kadı'nın ölümüne engel olabilecek mi? Tüm bu soruların cevapları için yeni bölüm heyecanla bekleniyor!

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.