TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Onur Bulut kimdir? Onur Bulut ne kadar maaş alıyor?

Beşiktaş formasını terleten başarılı futbolcu Onur Bulut’un hayatı merak konusu oldu. Kendisine dair pek çok bilgi merak ediliyor ve arama motorlarında aratılıyor. Biz de izin için detaylı araştırma yaptık. Peki Onur Bulut kimdir ve ne kadar maaş alıyor? İşte merak edilen tüm detaylar…

Haber Giriş Tarihi: 07.05.2024 16:44
Haber Güncellenme Tarihi: 07.05.2024 16:44
Kaynak: HABER MERKEZİ
Onur Bulut kimdir? Onur Bulut ne kadar maaş alıyor?

Almanya doğumlu başarılı futbolcu Onur Bulut’un kariyerine dair bilgiler merak edildi. Biz de sizin için kendisine dair bilgileri derledik. Peki Onur Bulut kimdir ve ne kadar maaş alıyor? Detaylar için haberimize göz atabilirsiniz…

Onur Bulut kimdir?

Almanya doğumlu Türk milli futbolcu Onur Bulut, sağ bek pozisyonunda görev yapmaktadır. Şu anda Süper Lig takımlarından Beşiktaş forması giymektedir.

Futbolculuk kariyerine 2011 yılında VfL Bochum II kulübünde başlayan oyuncu, daha sonra VfL Bochum forması altında profesyonel kariyerine devam etti. Ardından sırasıyla SC Freiburg, Eintracht Braunschweig ve Alanyaspor gibi kulüplerde forma giydi.

8 Şubat 2023 tarihinde, 1 milyon avro bonservis ücreti karşılığında Süper Lig ekibi Beşiktaş'a transfer olan Onur Bulut, Beşiktaş ile 3.5 yıllık sözleşme imzaladı. Beşiktaş, transferin resmi olarak tamamlandığını duyurdu. Ancak Kayserispor'un transferde usulsüzlük olduğu iddiasıyla Türkiye Futbol Federasyonu Uyuşmazlık Çözüm Kurulu'na başvurması üzerine yapılan inceleme sonucunda, bu iddiaların reddedildiği bildirildi.

onur bulut

Onur Bulut, Beşiktaş formasıyla ilk resmi maçına 5 Mart 2023 tarihinde Ankaragücü karşısında çıktı ve takımı 2-1 galip geldi. Ardından, 18 Mart'ta İstanbulspor'u 3-1 yendikleri maçta, Nathan Redmond'a bir asist yaparak katkı sağladı. Bu süreçte Beşiktaş'ın yenilmezlik serisi devam ederken, teknik direktör Şenol Güneş tarafından sağ bek mevkisinde ilk tercih edilen oyuncu haline geldi ve Valentin Rosier'i yedek kulübesinde bıraktı. Ancak dizindeki ezilme nedeniyle ligdeki son dört maçta forma giyemedi.

onur bulut 2

Onur Bulut ne kadar maaş alıyor?

Onur Bulut 8 Şubat 2023 tarihinde 1 milyon avro bonservis ücreti karşılığında Süper Lig takımı Beşiktaş'a transfer oldu.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.