TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ömer 54. Bölüm Final fragmanı yayınlandı! Ömer dizisi final yapıyor

STAR TV ekranlarının sevilen dizilerinden, "Ömer" dizisinin 54. bölüm final fragmanı yayınlandı. İşte Ömer dizisinin 54. Bölüm final fragmanı...

Haber Giriş Tarihi: 30.04.2024 15:11
Haber Güncellenme Tarihi: 30.04.2024 15:11
Kaynak: HABER MERKEZİ
Ömer 54. Bölüm Final fragmanı yayınlandı! Ömer dizisi final yapıyor

Selahattin Paşalı, Barış Falay, Gökçe Bahadır, Merve Dizdar ve Onur Bilge gibi isimlerin yer aldığı Ömer dizisi pazartesi akşamlarının sevilen dizisi olmuşken, sevenlerini üzecek haber geldi. Ömer dizisi final bölümü ile son kez ekranlarda yerini alacak. İşte Ömer 54. final bölümü fragmanı...

ÖMER DİZİSİ KONUSU NEDİR?

Yapımını OGM Pictures’ın üstlendiği Ömer’in yönetmen koltuğunda başarılı yönetmen Cem Karcı oturuyor, senaryosunu ise Gülizar Irmak kaleme alıyor.

Başarılı oyuncuları bir araya getiren dizide; Ömer’i Selahattin Paşalı, Ömer’in büyük bir aşkla bağlanacağı Gamze karakterini ise Gökçe Bahadır canlandırıyor. Barış Falay’ın Ömer’in babası Reşat, Merve Dizdar'ın ablası Nisa karakterini canlandırdığı dizinin başlıca rollerinde Zerrin Sümer, Gülçin Kültür Şahin, Onur Bilge, Gamze Karaduman, Serpil Gül, Muharrem Türkseven ve Melike Güner yer alıyor.

Ömer; yıllar sonra terk ettiği mahallesine geri dönen Gamze ve mahalledeki camii hocasının oğlu Ömer’in tüm imkânsızlıklara rağmen tutunacakları aşklarını konu ediniyor.

ÖMER DİZİSİ 53. BÖLÜMDE NE OLDU?

Gamze'nin ortalarda olmaması Ömer'i endişelendirirken, Tayfun'un tuzağına düşerek kaçırılan Gamze büyük bir korku içindedir. Samet'in ölümü, Reşat'ı ve Nurhayat'ı yasa boğar. Evliliğinde istediği sevgiyi göremeyen Çiçek, Reşat'a, Nurhayat ile arasından çekileceğini söyler.

Gamze'nin kaçırıldığı haberi bomba gibi düşerken, Ömer onu kurtarmak için çareler aramaya başlar. Tayfun'un ne kadar tehlikeli bir adam olduğunu öğrenmekse, herkesin kaygısını daha da artırır. Bir yandan da annesinin başına gelenleri Tuna'dan saklamak için büyük çaba gösterirler.

Nurhayat ile Reşat arasındaki geçmişteki ilişkiyi öğrenen Nisa büyük bir şaşkınlık yaşar. Ömer, Reşat ve Hakan, Gamze'yi kurtarmak için tehlikeli bir operasyona girişirler. Nisa ile arasını düzeltebilmek için çabalayan Hakan, bir anda kendini ölüm kalım mücadelesinin ortasında bulur.

ÖMER DİZİSİ 54. FİNAL BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

ÖMER DİZİSİ 54. BÖLÜM FRAGMANINI BURADAN İZLEYEBİLİRSİNİZ

‘Ömer’, yeni bölümüyle her Pazartesi 20.00’de Star’da...

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.