TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ömer 53. Bölüm Fragmanı yayınlandı! Ömer dizisinde bu hafta neler olacak?

STAR TV ekranlarının sevilen dizilerinden, "Ömer" dizisinin 53. bölüm fragmanı yayınlandı. İşte Ömer dizisinin 53. Bölüm fragmanı...

Haber Giriş Tarihi: 28.04.2024 10:28
Haber Güncellenme Tarihi: 28.04.2024 10:28
Kaynak: HABER MERKEZİ
Ömer 53. Bölüm Fragmanı yayınlandı! Ömer dizisinde bu hafta neler olacak?

Selahattin Paşalı, Barış Falay, Gökçe Bahadır, Merve Dizdar ve Onur Bilge gibi isimlerin yer aldığı Ömer dizisi pazartesi akşamlarının sevilen dizisi oldu. Ömer dizisi 47. Bölümü izleyen seyirciler Ömer Dizisi yeni bölüm ne zaman, 53. Bölüm Fragman yayınlandı mı? sorularına yanıt arıyor. İşte Ömer dizi 53. bölüm fragman…

ÖMER DİZİSİ KONUSU NEDİR?

Yapımını OGM Pictures’ın üstlendiği Ömer’in yönetmen koltuğunda başarılı yönetmen Cem Karcı oturuyor, senaryosunu ise Gülizar Irmak kaleme alıyor.

Başarılı oyuncuları bir araya getiren dizide; Ömer’i Selahattin Paşalı, Ömer’in büyük bir aşkla bağlanacağı Gamze karakterini ise Gökçe Bahadır canlandırıyor. Barış Falay’ın Ömer’in babası Reşat, Merve Dizdar'ın ablası Nisa karakterini canlandırdığı dizinin başlıca rollerinde Zerrin Sümer, Gülçin Kültür Şahin, Onur Bilge, Gamze Karaduman, Serpil Gül, Muharrem Türkseven ve Melike Güner yer alıyor.

Ömer; yıllar sonra terk ettiği mahallesine geri dönen Gamze ve mahalledeki camii hocasının oğlu Ömer’in tüm imkânsızlıklara rağmen tutunacakları aşklarını konu ediniyor.

ÖMER DİZİSİ 52. BÖLÜMDE NE OLDU?

Gamze ve Ömer, İlkim'in gelişiyle ortaya çıkan karmaşayı engellemek ve Yılmaz Dayı’nın gerçekleri öğrenmesinin önüne geçmek için büyük bir çaba verirler. Nurhayat ile Reşat arasındaki geçmişi öğrenen Çiçek, her şeyi Reşat'ın yüzüne haykırır ve bırakıp gitmenin eşiğine gelir.

Mektupları gönderenin Hakan olduğunu öğrenen Nisa büyük bir hayal kırıklığı yaşar, Hakan ise ilişkileri için bir şans daha ister. Babasına dair önemli bir gerçeği öğrenen Ömer, onunla büyük bir yüzleşme yaşar. Yılmaz'ın baskılarından yorulan Fatma, abisine karşı isyan bayrağını çeker.

Tahir'e önemli bir gerçeği söylemeye hazırlanan Vicdan, Şükran'dan duyduklarıyla beklenmedik bir hamle yapmaya karar verir. Rahmi ile Fatma ilişkilerinde büyük ve güzel bir adım atar. Gamze ile Ömer'in ilişkisinde olumlu gelişmeler yaşanırken, Gamze büyük bir tehlikeyle baş başa kalır.

ÖMER DİZİSİ 53. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

ÖMER DİZİSİ 53. BÖLÜM FRAGMANINI BURADAN İZLEYEBİLİRSİNİZ

‘Ömer’, yeni bölümüyle her Pazartesi 20.00’de Star’da...

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.