TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Nilay'ın beklediği DNA sonuçları çıktı mı? Kızılcık Şerbeti 59.bölüm 2.fragman yayınlandı! Bu hafta neler olacak?

Kızılcık Şerbeti'nin 59. bölüm fragmanı büyük merak uyandırdı. İzleyiciler, Kızılcık Şerbeti 59. bölüm fragmanını arama motorlarında hız kesmeden araştırıyor. İşte, heyecanla beklenen Kızılcık Şerbeti'nin yeni bölüm fragmanı!

Haber Giriş Tarihi: 18.04.2024 12:52
Haber Güncellenme Tarihi: 18.04.2024 12:52
Kaynak: HABER MERKEZİ
Nilay'ın beklediği DNA sonuçları çıktı mı? Kızılcık Şerbeti 59.bölüm 2.fragman yayınlandı! Bu hafta neler olacak?

Show Tv'nin sevilen dizisi Kızılcık Şerbeti yeni bölümleriyle seyirciyi ekran başına kilitliyor. Show TV’nin yapımını Gold Film’in üstlendiği Evrim Alasya, Barış Kılıç ve Sıla Türkoğlu'nun yer aldığı Kızılcık Şerbeti dizisi, son bölümüyle sosyal medyaya damga vurdu. Kullanıcılar tarafından Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı araştırılıyor. İşte, Kızılcık Şerbeti 59.bölümde yaşanacak olaylar...

Kızılcık Şerbeti'nin 59. Bölümünde; Abdullah, Alev'in Pembe'yi itmediğini öğrenince, sevdiği kadınla birlikte olma kararı alır, ancak ilişkilerini saklama kararı alır.

Nursema ve Umut'un evliliği bir türlü yoluna giremez. Nursema, Umut'un, kendisinden utanç duyduğunu düşünerek baba evine döner. Umut, yaşanan gelişmelerden Rüzgar'ı sorumlu tutar.

Nilay'ın heyecanla beklediği DNA sonuçları nihayet açıklanır. Çimen'in aşkı için verdiği mücadele, giderek onu zorlamaya başlar.

Görkem, Fatih ile çıktığı gece gezmesinden dağılarak eve döner ve bu durum Ünal ailesi tarafından hoş karşılanmaz. Ancak, annesinin vefatı nedeniyle konu ertelenir. Nursema, Umut'un yanına son bir kez konuşmak için gider ve acı bir gerçekle karşılaşır.

KIZILCIK ŞERBETİ KONUSU

Modern, eğitimli ve realist bir kadın olan Kıvılcım (Evrim Alasya), boşandıktan sonra ayakta durmayı başarmış ve iki kızını kendi değerleri doğrultusunda yetiştirmiştir. Küçük kızı Çimen (Selin Türkmen) liseye devam ederken, büyük kızı Doğa (Sıla Türkoğlu) üniversitede diş hekimliği okumaktadır. Kıvılcım'ın tek arzusu, çocuklarının ileride başarılı ve mutlu bireyler olmalarını görmektir. Ancak Doğa'nın üniversiteye yeni başladığı yıl erkek arkadaşıyla evlenmesi, Kıvılcım için büyük bir hayal kırıklığına neden olur. Doğa'nın kocasının ailesiyle tanıştığında ise hayatının şokunu yaşar. Fatih'in (Doğukan Güngör) ailesi muhafazakâr bir yapıya sahiptir. Kıvılcım, kızının bu farklı aileyle başa çıkamayacağını düşünürken, Doğa aşklarının tüm farklılıklara karşı gelebileceğine inanmaktadır. 'Kızılcık Şerbeti', benzer doğrulara sahip ancak farklı yöntemlere inanan iki aile arasında geçen bir aşk hikayesini konu alır.

KIZILCIK ŞERBETİ OYUNCU KADROSU

Show Tv'nin sevilen dizisi Kızılcık Şerbeti'nde birbirinden başarılı oyuncular yer alıyor.

Barış Kılıç

Evrim Alasya

Settar Tanrıöğen

Sıla Türkoğlu

Sibel Taşçıoğlu

Doğukan Güngör

Müjde Uzman

Yiğit Kirazcı

Aliye Uzunatağan

Feyza Civelek

Ceren Yalazoğlu Karakoç

Emrah Altıntoprak

Feray Darıcı

Selin Türkmen

Özlem Çakar

Rahimcan Kapkap

Serkan Tınmaz gibi isimler Kızılcık Şerbeti dizisinin oyuncu kadrosunda bulunuyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.