TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Netflix’ten iptal kararı! Percy Jackson Spinoff’u yayınlamayacak!

İzleyenlerin merakla beklediği Percy Jackson spinnoff Netflix’te yayınlanmayacak. Rick Riordan’ın diğer fantastik kitap serisi olan Kane Chronicles uyarlaması için hazırlanması beklenen filmlerin projesi Netflix tarafından iptal edildi. İşte detaylar…

Haber Giriş Tarihi: 25.02.2024 19:28
Haber Güncellenme Tarihi: 25.02.2024 19:28
Kaynak: HABER MERKEZİ
Netflix’ten iptal kararı! Percy Jackson Spinoff’u yayınlamayacak!

Aralık ayı itibarıyla Disney+’da yayınlanmış olan dizi öncesinde Percy Jackson evreni, Kane Chronicles kitaplarıyla birlikte bir film üçlemesi serisi ile Netflix’te büyümeye hazırdı. Bu açıklamanın yapılmasının ardından tam dört yıl geçmişti. Ancak yazar Rick Riordan, Netflix’in yapacağı bu projeyi gerçekleştirmeme kararı aldığını belirtti. Önceden duyurulan ve herkesin merakla beklediği filmin iptali meraklılarını üzdü.

percy jackson

Percy Jackson spinoff’u Kane Chronicles, dört yıl aradan sonra iptal kararı geldi

Riordan, bu kitapların film yapılmasından vazgeçildiğini ifade etti. Netflix’ten bu filmler konusunda onay gelmedi. Sonuç olarak, filmleri yapmak isteyen bir stüdyo için, ön prodüksiyon maliyetleri çıkacak ve bunları karşılamak zorunda kalacaktı. Riordan’a göre, bu durum her zaman görülen ve alışılmış bir durum. Akış hizmetlerinin kemer sıkma politikası uygulayarak para tasarrufu yapabilmek adına iptal edebilecekleri yapımları gözden geçirdiklerini bildirdi.

netflix

Kane Chronicles’ın rafa kalkmasını engelleyemedi

Percy Jackson ve Olympians için yakın geçmişte duyurulan ikinci sezon yayınlanmasına rağmen, Netflix Percy Jackson spinoff’u Kane Chronicles’ın yapım aşamsının iptalini engelleyemedi. Riordan, geçmiş dönemlerde de söz ettiği bir diğer karakter olan Magnus Chase için planlanan spinoff için ise şimdilik beklemede kalmamız gerektiğini duyurdu.

Kane Chronicles, Percy gibi tanrıların torunları olarak bilinen sihirbaz kardeşler Carter ve Sadie’ye odaklanıyor. Ancak Percy ve yakınında bulunan diğer karakterler Yunan tanrılarından geliyor. Fakat  Kane kardeşler Narmer ve Ramses the Great’ten geliyor ve onların yaşadıkları daha çok Mısır tarihi ve mitolojisi çevresinde oluşuyor. Onların üçlemesi ve onlarla birlikte geçen diğer kısa hikayeleri ayrıca ana seriden daha çok genç yaşta olan kişilere odaklı olacak.

Percy Jackson Olympians dizisi şu anda Disney+ platformunda yayınlanmaya devam etmekte. Bununla birlikte Netflix Percy Jackson spinoff’u Kane Chronicles’ı da halen daha devralması mümkün olabilir.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.